Çapkının Sonu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Çapkının Sonu
Film afişi
YönetmenVictoria Hochberg
SenaristKen Hastings
OyuncularDenis Leary
Elizabeth Hurley
MüzikJason Frederick
Amani K. Smith
Görüntü yönetmeniSteven Finestone
Süre83 dk.
ÜlkeABD
Dilİngilizce

Çapkının Sonu (özgün adı: Bad Boy veya Dawg), 2002, ABD yapımlı romantik komedi türündeki filmidir. Bazı ülkelerde gişeleri ziyaret etse de, genel olarak direkt-DVD şeklinde piyasaya sürülmüştür. Başrollerinde Denis Leary ve Elizabeth Hurley'in oynadığı film, Victoria Hochberg tarafından yönetilmiştir. Steffani Brass filmdeki rolüyle Young Artist Ödülleri'ne aday göserilmiştir.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

Douglas "Dawg" Munford (Denis Leary) kadınlara sadece tek günlük ilişkiymiş gibi bakan, cinsel ilişkiye girdikten sonra birlikte olduğu kadını unutan tam bir çapkındır. Günün birinde büyük annesinden kendisine kalacak miras için gelen Doug, burada bir gerçekle karşılaşır, büyük annesinin avukatı Anna Lockhart (Elizabeth Hurley) kendisine eğer bu güne kadar kalbini kırdığı kadınlardan özür dilemezse mirasın kendisine kalmayacağını belirtir, milyon dolarlar için bir şeye baş koyan Doug artık gönlünü Annaya kaptırmıştır bile.

Yaş sınırı[değiştir | kaynağı değiştir]

Film, cinsel içerik ve küfürlü konuşmalardan dolayı ABD'de R yani 25 yaş ve üzeri yaş grubuna hitap eden bir film olarak değerlendirilmiştir.

Oyuncu kadrosu[değiştir | kaynağı değiştir]

Çıkış[değiştir | kaynağı değiştir]

Film ABD'nin bazı bölgelerinde vizyona girmiştir, Finlandiya ve Macaristan'da direkt-video çıkmıştır. Filmin orijinal ismi Bad Boy ve Dawg olarak biliniyor. Almanya'da Money for Mercy, direkt-video olarak çıktığı Hollanda'da Dirty Liar, TV filmi olarak çıktığı Yunanistan'da Dikos sou me... apistia! ismiyle, direkt-video çıktığı Türkiye'de ismi Çapkının Sonu ismiyle çıkmıştır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]