Zack ve Cody Güvertede bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Zack ve Cody Güvertede Bölümleri Listesi sayfasından yönlendirildi)
Atla: kullan, ara

Disney Channel dizisi Zack & Cody Güvertede'nin bölümleri ile ilgili.

Gözden Geçiriniz[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölümler ABD'de sezon prömiyeri ABD'de sezon finali Türkiye'de sezon prömiyeri Türkiye'de sezon finali
1 21 26 Eylül 2008 17 Temmuz 2009 16 Ocak 2009 6 Aralık 2009
2 30 7 Ağustos 2009 18 Haziran 2010 16 Ocak 2010 30 Ocak 2011
3 22 2 Temmuz 2010 6 Mayıs 2011 5 Şubat 2011 31 Aralık 2011

Sezon 1: 2008-2009[değiştir | kaynağı değiştir]

# Orijinal İsim Bölümün İlk Gösterimi (ABD) Bölümün İlk Gösterimi (Türkiye)
1 The Suite Life Sets Sail 26 Eylül 2008 16 Ocak 2009
2 Parrot Island 27 Eylül 2008 17 Ocak 2009
3 Broke 'N' Yo-Yo 3 Ekim 2008 18 Ocak 2009
4 The Kidney of Sea 10 Ekim 2008 25 Ocak 2009
5 Showgirls 17 Ekim 2008 31 Ocak 2009
6 International Dateline 24 Ekim 2008 24 Ocak 2009
7 It's All Greek to Me 31 Ekim 2008 1 Şubat 2009
8 Sea Monster Mash 14 Kasım 2008 7 Şubat 2009
9 Flower & Chocolate 21 Kasım 2008 8 Şubat 2009
10 Boo You 5 Aralık 2008 14 Şubat 2009
11 seaHarmony 12 Aralık 2008 14 Mart 2009
12 The Mommy and the Swami 9 Ocak 2009 22 Temmuz 2009
13 Maddie on Deck 16 Ocak 2009 20 Haziran 2009
14 When in Rome... 23 Ocak 2009 20 Temmuz 2009
15 Shipnotized 30 Ocak 2009 21 Temmuz 2009
16 Mom and Dad on Deck 20 Şubat 2009 5 Ekim 2009
17 The Wrong Stuff 27 Mart 2009 6 Aralık 2009
18 Splash & Trash 17 Nisan 2009 6 Aralık 2009
19 Mulch Ado About Nothing 1 Mayıs 2009 23 Temmuz 2009
20 Cruisin' for a Bruisin' 5 Haziran 2009 6 Aralık 2009
21 Double-Crossed 17 Temmuz 2009 6 Aralık 2009

Sezon 2: 2009-2010[değiştir | kaynağı değiştir]

# Orijinal İsim Bölümün İlk Gösterimi (ABD) Bölümün İlk Gösterimi (Türkiye)
22 The Spy Who Shoved Me 7 Ağustos 2009 16 Ocak 2010
23 Ala-ka-scram! 14 Ağustos 2009 17 Ocak 2010
24 In the Line of Duty 21 Ağustos 2009 23 Ocak 2010
25 Kitchen Casanova 4 Eylül 2009 30 Ocak 2010
26 Smarticle Particles 11 Eylül 2009 6 Şubat 2010
27 Family Thais 18 Eylül 2009 13 Şubat 2010
28 Goin' Bananas 26 Eylül 2009 20 Şubat 2010
29-30 Lost At Sea 2 Ekim 2009 9 Ekim 2010
31 Roomies 16 Ekim 2009 27 Şubat 2010
32 Crossing Jordin 23 Ekim 2009 8 Temmuz 2010
33 Bermuda Triangle 13 Kasım 2009 22 Mayıs 2010
34 The Beauty and the Fleeced 20 Kasım 2009 19 Haziran 2010
35 The Swede Life 4 Aralık 2009 4 Eylül 2010
36 Mother of the Groom 8 Ocak 2010 11 Eylül 2010
37 The Defiant Ones 15 Ocak 2010 18 Eylül 2010
38 Any Given Fantasy 22 Ocak 2010 25 Eylül 2010
39 Rollin' With The Holmsies 29 Ocak 2010 16 Ekim 2010
40 Can You Dig It? 12 Şubat 2010 14 Kasım 2010
41 London's Apprentice 26 Şubat 2010 20 Kasım 2010
42 Once Upon a Suite Life 5 Mart 2010 27 Kasım 2010
43 Marriage 101 19 Mart 2010 3 Aralık 2010
44 Model Behavior 27 Mart 2010 19 Ocak 2011
45 Rock the Kasbah 16 Nisan 2010 10 Aralık 2010
46 I Brake for Whales 23 Nisan 2010 30 Ekim 2010
47 Seven Seas News 7 Mayıs 2010 30 Aralık 2010
48 Starship Tipton 14 Mayıs 2010 5 Ocak 2011
49 Mean Chicks 11 Haziran 2010 12 Ocak 2011
50-51 Breakup in Paris 18 Haziran 2010 30 Ocak 2011

Sezon 3: 2010-2011[değiştir | kaynağı değiştir]

# Orijinal İsim Bölümün İlk Gösterimi (ABD) Bölümün İlk Gösterimi (Türkiye)
52 The Silent Treatment 2 Temmuz 2010 5 Şubat 2011
53 Rat Tale 9 Temmuz 2010 5 Şubat 2011
54 So You Think You Can Date? 16 Temmuz 2010 12 Şubat 2011
55 My Oh Maya 23 Temmuz 2010 19 Şubat 2011
56 Das Boots 30 Temmuz 2010 26 Şubat 2011
57 Bon Vovage 20 Ağustos 2010 5 Mart 2011
58 Computer Date 27 Ağustos 2010 12 Mart 2011
59 Party On! 10 Eylül 2010 20 Mart 2011
60 Love and War 24 Eylül 2010 23 Mart 2011
61 The Ghost and Mr. Martin 8 Ekim 2010 8 Mayıs 2011
62 Trouble in Tokyo 15 Ekim 2010 13 Şubat 2011
63 Senior Ditch Day 22 Ekim 2010 22 Mayıs 2011
64 My Sister's Keeper 5 Kasım 2010 26 Mayıs 2011
65 Frozen 27 Kasım 2010 28 Mayıs 2011
66 A London Carol 3 Aralık 2010 24 Aralık 2011
67 The Play's the Thing 7 Ocak 2011 2 Temmuz 2011
68 Twister: Part 1 14 Ocak 2011 19 Kasım 2011
69 Twister: Part 2 15 Ocak 2011 19 Kasım 2011
70 Twister: Part 3 16 Ocak 2011 26 Kasım 2011
71 Snakes on a Boat 4 Mart 2011 3 Aralık 2011
72 Prom Night 18 Mart 2011 17 Aralık 2011
73 Graduation on Deck 6 Mayıs 2011 31 Aralık 2011 (Disney XD)
7 Temmuz 2013 (Disney Channel)