Yıldız Tilbe tarafından yazılmış şarkılar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Yıldız Tilbe şarkıları listesinde, Türk pop müzik şarkıcısı Yıldız Tilbe'nin, günümüze kadar yer aldığı albümler, bestelediği müzikler yer almaktadır.

Katkıda bulunduğu albümler[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Şarkı Seslendiren Albüm Söz Müzik
1994 "Kış Güneşi" Tarkan Aacayipsin Yıldız Tilbe Nurhat Şensoy
"Anlamak İçin" Naşide Göktürk Yüreğim Rehin Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Anne" Naşide Göktürk Yüreğim Rehin Yıldız Tilbe Naşide Göktürk
"Bir Kereden Hiçbir Şey Olmaz" Kenan Doğulu Sımsıkı Sıkı Sıkı Yıldız Tilbe, Kenan Doğulu Ozan Doğulu
1995 "Dokunuver" Yonca Evcimik I'm Hot For You Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Sürgün" Yeşim Salkım Ferman Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Elveda Dedin" Bendeniz Bendeniz II Yıldız Tilbe Bendeniz
"Gece Ay Şahit" Sibel Sezal Gizli Bahçe Yıldız Tilbe Zafer Çebi
"İzinli Hırsızım" Aydın Aydın Havası Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
1996 "Kop Gel Günahlarından" Deniz Seki Hiç Kimse Değilim Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Destur Çek" Deniz Seki Hiç Kimse Değilim Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe, Bülent Özdemir
"Hiç Kimse Değilim" Deniz Seki Hiç Kimse Değilim Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Bozuyorum Yeminimi" Hazal, Yıldız Tilbe Sevdalım Yıldız Tilbe Bülent Özdemir
"Sensiz Olamam" Fatih Erkoç Kardelen Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Kardelen" Fatih Erkoç Kardelen Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
1997 "Bir Benim Ol" Aşkın Nur Yengi Haberci Yıldız Tilbe, Aşkın Nur Yengi Yıldız Tilbe, Aşkın Nur Yengi, İskender Paydaş
"Umut Kaldı Yarına" Deniz Erdoğan Daha Çok Var Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
1998 "Anam" İbrahim Tatlıses At Gitsin Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Sen Farklısın" Rober Hatemo Sen Farklısın Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
1999 "Sat Beni Bedavaya" Gökhan Tepe Canözüm Yıldız Tilbe Nurhat Şensesli
2000 "Sevme Beni" Bengü Hoş Geldin Yıldız Tilbe Ufuk Yıldırım
"Rüya" Bengü Hoş Geldin Yıldız Tilbe Tuğrul Odabaşı
2001 "Dağlar" İbrahim Tatlıses Yetmez mi? Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Ayrılamam" İbrahim Tatlıses Yetmez mi? Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Vazgeçmem" Ebru Gündeş Ahdım Olsun Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
2002 "Aşk Lazımdır Her Eve" Şilan Suna Aşk Lazımdır Her Eve Yıldız Tilbe Mehmet Suna
2003 "Seni Sana Bırakmam" İbrahim Tatlıses Tek Tek Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Al Al Al" İbrahim Tatlıses Tek Tek Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Kara Gözlüm" Toprak [Bu Delikanlıyı Unutamazsın] Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
2004 "Kandıramazsın Beni" Gülben Ergen Uçacaksın Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Ayrılığın Yükünü Kaldıramayız" Abidin Aşktan Yana Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Bende İnsanım" İbrahim Tatlıses Aramam Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Seninle Çok İşim Var" Ebru Gündeş Bize de Bu Yakışır Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Adam Olsaydın" Ebru Gündeş Bize de Bu Yakışır Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Nereden Bulacağım" Eser Bayar Aşkımı İtiraf Ediyorum Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Senden Baska Bir Şey Bulamam" Eser Bayar Aşkımı İtiraf Ediyorum Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Ayrılamam Ölmeyince" Eser Bayar Aşkımı İtiraf Ediyorum Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Kara Güneş" Levent Yüksel Uslanmadım Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Bana Döneceksin" Demet Akalın Banane Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Vuracak" Demet Akalın Banane Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
2005 "Ben Çağırmam Geleceksin" Ferman Toprak Hayatı Tespih Yapmışım Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Seninle Çok İşim Var" Ebru Gündeş Bize de Bu Yakışır Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Severim Ama Güvenemem Ki" Firdevs Firdevs Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
2006 "Lay La Lay Lalay" Gülben Ergen Gülben Ergen Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Senden Çok Var" Rober Hatemo Sihirli Değnek Yıldız Tilbe Phoebus
2007 "Sana Değer" Demet Akalın Kusursuz 19 Yıldız Tilbe Bülent Özdemir
"Bizim Oralar" Cem Yıldız Aşk İmkansız Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
2008 "Kop Gel Günahlarından" İbrahim Tatlıses Neden Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Ben Bir Şarkıyım Söz Müzik Sensin" Petek Dinçöz Frekans Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
2009 "Eline Düştüm" Emir Ben Sen Olamam Yıldız Tilbe Phoebus
2010 "İşim Olmaz" Tarkan Adımı Kalbine Yaz Yıldız Tilbe Tarkan
"Dayan Yüreğim" Demet Akalın Zirve Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Bozuyorum Yeminimi" Demet Akalın, Ziynet Sali Zirve Yıldız Tilbe Bülent Özdemir
2011 "Gözlerimde Gece Oldu" Ebru Yaşar Delidir Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Bilmece" Deniz Açılmış Bilmece Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Sen De Sevme" Deniz Açılmış Bilmece Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Bana Döneceksin" Deniz Açılmış Bilmece Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
2012 "Sessiz Sinema" Funda Arar Sessiz Sinema Yıldız Tilbe Febyo Taşel
"Sudan Sebep" Emir Ateşten Bir Rüzgar Yıldız Tilbe Gülşen
"Veda Gecesi" Emir Ateşten Bir Rüzgar Yıldız Tilbe Harry K
"Favori Aşkım" Ziynet Sali Sonsuz Ol Türkçe: Yıldız Tilbe
Alex Papaconstantinou, Marcus Englöf, Samuel Waerno
Alex Papaconstantinou, Marcus Englöf, Samuel Waerno
"Leyla" Onur Kırış Leyla Yıldız Tilbe Temel Zümrüt
2013 "Yalancı Yarim" Lerzan Mutlu Oyuncu Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
"Aşk Dolusun" Kandemir Kaytaz Aşk Dolusun[1] Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe
2013 "Aşk Yok Olmaktır" Mabel Matiz Yaşım Çocuk Yıldız Tilbe Yıldız Tilbe

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Yıldız Tilbe Kandemir Kaytaz'a verdiği sözü tuttu Star, Yayın tarihi: 10 Mayıs 2013 Cuma 09:28 - Erişim tarihi: 10-05-2013

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]