Without a Trace bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Bu liste, CBS'de yayınlanmakta olan Without a Trace isimli dizinin bölüm listesidir. 26 Eylül 2002'de yayınlanmaya başlamış olan dizide şu an yedinci sezon oynanmaktadır. 8 Nisan 2009 itibariyle dizide toplam 156 bölüm yayınlanmıştır.

Genel Bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Sayısı Yayınlanma Tarihi DVD Yayınlanma Tarihi
1 23 2002-2003 14 Ekim 2004
2 24 2003-2004 13 Mart 2007
3 23 2004-2005
4 24 2005-2006
5 24 2006-2007
6 18 2007-2008
7 24 2008-2009

1. Sezon: 2002-2003[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi #
Pilot 26 Eylül 2002 1-01
Birthday Boy 3 Ekim 2002 1-02
He Saw, She Saw 10 Ekim 2002 1-03
Between the Cracks 17 Ekim 2002 1-04
Suspect 24 Ekim 2002 1-05
Silent Partner 31 Ekim 2002 1-06
Snatch Back 7 Kasım 2002 1-07
Little Big Man 14 Kasım 2002 1-08
In Extremis 21 Kasım 2002 1-09
Midnight Sun 12 Aralık 2002 1-10
Maple Street 9 Ocak 2003 1-11
Underground Railroad 16 Ocak 2003 1-12
Hang On to Me 30 Ocak 2003 1-13
The Friendly Skies 6 Şubat 2003 1-14
There Goes the Bride 20 Şubat 2003 1-15
Clare de Lune 27 Şubat 2003 1-16
Kam Li 13 Mart 2003 1-17
The Source 3 Nisan 2003 1-18
Victory for Humanity 10 Nisan 2003 1-19
No Mas 24 Nisan 2003 1-20
Are You Now Or Have You Ever Been? 1 Mayıs 2003 1-21
The Fall Out Part 1 8 Mayıs 2003 1-22
The Fall Out Part 2 15 Mayıs 2003 1-23

2. Sezon: 2003-2004[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi #
The Bus 25 Eylül 2003 2-01
Revelations 2 Ekim 2003 2-02
Confidence 9 Ekim 2003 2-03
Prodigy 23 Ekim 2003 2-04
Copycat 30 Ekim 2003 2-05
Our Sons and Daughters 6 Kasım 2003 2-06
A Tree Falls 13 Kasım 2003 2-07
Trip Box 20 Kasım 2003 2-08
Moving On 11 Aralık 2003 2-09
Coming Home 18 Aralık 2003 2-10
Exposure 8 Ocak 2004 2-11
Hawks and Handsaws 15 Ocak 2004 2-12
Life Rules 29 Ocak 2004 2-13
The Line 5 Şubat 2004 2-14
Wannabe 12 Şubat 2004 2-15
Risen 19 Şubat 2004 2-16
Gung Ho 26 Şubat 2004 2-17
Legacy 11 Mart 2004 2-18
Doppelganger 1 Nisan 2004 2-19
Shadows 15 Nisan 2004 2-20
Two Families 29 Nisan 2004 2-21
The Season 6 Mayıs 2004 2-22
Lost and Found 13 Mayıs 2004 2-23
Bait 20 Mayıs 2004 2-24

3. Sezon: 2004-2005[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi #
In the Dark 23 Eylül 2004 3-01
Thou Shalt Not 7 Ekim 2004 3-02
Light Years 14 Ekim 2004 3-03
Upstairs Downstairs 21 Ekim 2004 3-04
American Goddess 28 Ekim 2004 3-05
Nickel and Dimed, Part 1 4 Kasım 2004 3-06
Nickel and Dimed, Part 2 11 Kasım 2004 3-07
Doppelganger II 18 Kasım 2004 3-08
Trials 25 Kasım 2004 3-09
Malone v. Malone 9 Aralık 2004 3-10
4.0 6 Ocak 2005 3-11
Penitence 13 Ocak 2005 3-12
Volcano 3 Şubat 2005 3-13
Neither Rain Nor Sleet 10 Şubat 2005 3-14
Party Girl 17 Şubat 2005 3-15
Manhunt 24 Şubat 2005 3-16
Lone Star 10 Mart 2005 3-17
Transitions 31 Mart 2005 3-18
Second Sight 14 Nisan 2005 3-19
The Bogie Man 4 Mayıs 2005 3-20
Off the Tracks 5 Mayıs 2005 3-21
John Michaels 12 Mayıs 2005 3-22
Endgame 19 Mayıs 2005 3-23

4. Sezon: 2005-2006[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi #
Showdown 29 Eylül 2005 4-01
Safe 6 Ekim 2005 4-02
From the Ashes 13 Ekim 2005 4-03
Lost Time 20 Ekim 2005 4-04
Honor Bound 27 Ekim 2005 4-05
Viuda Negra 3 Kasım 2005 4-06
The Innocents 10 Kasım 2005 4-07
A Day in the Life 17 Kasım 2005 4-08
Freefall 24 Kasım 2005 4-09
When Darkness Falls 8 Aralık 2005 4-10
Blood Out 5 Ocak 2006 4-11
Patient X 19 Ocak 2006 4-12
Rage 26 Ocak 2006 4-13
Odds or Evens 2 Şubat 2006 4-14
The Stranger 9 Şubat 2006 4-15
The Little Things 2 Mart 2006 4-16
Check Your Head 9 Mart 2006 4-17
The Road Home 30 Mart 2006 4-18
Expectations 13 Nisan 2006 4-19
More Than This 20 Nisan 2006 4-20
Shattered 27 Nisan 2006 4-21
Requiem 4 Mayıs 2006 4-22
White Balance 11 Mayıs 2006 4-23
Crossroads 18 Mayıs 2006 4-24

5. Sezon: 2006-2007[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi #
Stolen 24 Eylül 2006 5-01
Candy 1 Ekim 2006 5-02
911 8 Ekim 2006 5-03
All for One 15 Ekim 2006 5-04
The Damage Done 22 Ekim 2006 5-05
The Calm Before (100th episode) 29 Ekim 2006 5-06
All the Sinners, Saints 5 Kasım 2006 5-07
Win Today 12 Kasım 2006 5-08
Watch Over Me 19 Kasım 2006 5-09
The Thing With Feathers 3 Aralık 2006 5-10
Fade-Away 10 Aralık 2006 5-11
Tail Spin 7 Ocak 2007 5-12
Eating Away 14 Ocak 2007 5-13
Primed 21 Ocak 2007 5-14
Desert Springs 18 Şubat 2007 5-15
Without You 4 Mart 2007 5-16
Deep Water 11 Mart 2007 5-17
Connections 18 Mart 2007 5-18
At Rest 25 Mart 2007 5-19
Skin Deep 8 Nisan 2007 5-20
Crash and Burn 15 Nisan 2007 5-21
One and Only 29 Nisan 2007 5-22
Two of Us 6 Mayıs 2007 5-23
The Beginning 10 Mayıs 2007 5-24

6. Sezon: 2007-2008[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi #
Lost Boy 27 Eylül 2007 6-01
Clean Up 4 Ekim 2007 6-02
Res Ipsa 11 Ekim 2007 6-03
Baggage 25 Ekim 2007 6-04
Run 1 Kasım 2007 6-05
Who and What (CSI ile ortak bölüm) 8 Kasım 2007 171 - 80
Where and Why (CSI ile ortak bölüm) 8 Kasım 2007 6-06
Absalom 15 Kasım 2007 6-07
Fight/Flight 22 Kasım 2007 6-08
One Wrong Move 6 Aralık 2007 6-09
Claus and Effect 13 Aralık 2007 6-10
4G 10 Ocak 2008 6-11
Article 32 17 Ocak 2008 6-12
Hard Reset 3 Nisan 2008 6-13
A Bend in the Road 10 Nisan 2008 6-14
Deja Vu 24 Nisan 2008 6-15
A Dollar and a Dream 1 Mayıs 2008 6-16
Driven 8 Mayıs 2008 6-17
Satellites 15 Mayıs 2008 6-18

7. Sezon: 2008-2009[değiştir | kaynağı değiştir]

Bölüm Adı Yayınlanma Tarihi #
Closure 23 Eylül 2008 7-01
22 x 42 30 Eylül 2008 7-02
Last Call 14 Ekim 2008 7-03
True/False 21 Ekim 2008 7-04
Rise and Fall 28 Ekim 2008 7-05
Live to Regret 11 Kasım 2008 7-06
Rewind 18 Kasım 2008 7-07
Better Angels 25 Kasım 2008 7-08
Push Comes to Shove 2 Aralık 2008 7-09
Cloudy with a Chance of Gettysburg 16 Aralık 2008 7-10
Wanted 6 Ocak 2009 7-11
Believe Me 13 Ocak 2009 7-12
Once Lost 27 Ocak 2009 7-13
Friends and Neighbors 3 Şubat 2009 7-14
Chameleon 10 Şubat 2009 7-15
Skeletons 17 Şubat 2009 7-16
Voir Dire 17 Mart 2009 7-17
Daylight 24 Mart 2009 7-18
Heartbeats 31 Mart 2009 7-19
Hard Landing 7 Nisan 2009 7-20