Villa (roman)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Villa
The Villa
YazarNora Roberts
DilTürkçe
TürRoman
Yayım2002
YayımcıEpsilon Yayınevi
Sayfa480
ISBN978-9944821445

Nora Roberts'ın 2001 yılında yazdığı romandır. Kitap 2002 yılında Epsilon Yayınevi tarafından Türkçeye çevrilmiştir.[1]

Özet[değiştir | kaynağı değiştir]

Yirmi yıllık evliliklerinden sonra Eli McMillan ve Tereza Giambelli (Sinyora) şarapçılık bağlarını birleştirmeye karar verirler ve bir araya getirdikleri ailelerine bunu bildirirler. Ancak herkes bu habere tepki gösterir.

Ailenin pazarlama ve halkla ilişkiler uzmanı Sinyora’nın torunu Sophia Giambelli, manikürlü tırnaklarını bağlarda kirletmek istemezken, Eli McMillan’ın oğlu Tyler ise üzüm bağlarından uzaklaşıp, takım elbise giyerek satış toplantılarına katılmayı reddeder. Ama ikisinin de itiraz hakkı yoktur. Aile karar vermiştir.

Şehrin öbür ucunda çalışan, David Cotter şirketin başına getirilir. Yeni bir hayata başlamak için bu iş teklifini düşünmeden kabul eden David, çocukları ile birlikte Giambelli villasına gelir. Gelir gelmez Sinyora’nın kızı Pilar Giambelli tarafından karşılanır. Otuz yıllık evliliği uzun yıllar önce çöken ve boşanmak üzere olan Pilar için hangisi daha korkunçtur? Hayatındaki ani değişiklikler mi yoksa kendisinden genç, dul ve iki çocuklu David’in ona olan ilgisi mi?

Bu arada bu yeni düzenlemelerden hoşlanmayan aile üyelerinden biri kendi kirli işlerini örtmeye çalışırken, cinayete kurban gider. Ölümler art arda gelirken, Giambelli ailesi birilerinin onları yok etmeye çalıştığını anlayarak, birleşir ve savaşmaya başlar. Aralarındaki aşk, arkadaşlık ve aile sevgisi su yüzüne çıkacaktır.[2]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 20 Mart 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ağustos 2010. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 19 Kasım 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ağustos 2010.