Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Nur Cemaati

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.=== Nur Cemaati ===

Icerik zayif, kaynaklar yetersiz ve tarafli.Yakamozlar 17:30, 7 Nisan 2010 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Artık oyu verirken bile korkmaya başladık ama neyse hadi yine yapalım yorumumuzu: İçerik zayıf, kaynaklar yetersiz ve taraflı diye bir madde silinmeye aday gösterilemez. Tartışma sayfasında tartışmamışsınız, gerçi öyle bir zorunluluğunuzda yok ama fikir alsaydınız iyi olurdu. Eğer yukardaki sebepleri düşünüyorsanız:eksik, yanlış, kaynaksız vs. diye şablonlar koyabilirsiniz. iyi çalışmalar. --Boyalikus 11:17, 10 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Nihan'a tamamen katılmakla beraber (korku kısmı dahil), zikredilen nedenlerle madde silinmez. Bknz.Vikipedi:Silme politikası. İyi çalışmalar. --Bora_msj 20:32, 10 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Boyalikus’a katılıyorum. Bu ve buna benzer maddelerin silinmeyeceğine karar verilirse { { Üslup } } gibi bir şablon konabilir mi? Mimar77 02:08, 12 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Vikipedi:Silme politikası açık. Silinmesi mantıksız olur. Bir miktar düzenleme yapılsa iyi olur. Nice 'içeriksiz' madde var. Burada zaman kaybedilmemeli. --iazak 05:52, 13 Nisan 2010 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Böyle bir cemaat var ve KD'dir, bu kadar yazı kaynaksızdır diye silinemez. Ancak, içeriğini okumadığım için konulabilecek şablon konusunda yorum yapamıyorum...--вяí¢αи76ileti 05:54, 14 Nisan 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.