Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Duygu Canbaş

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır. --Superyetkinileti 13:34, 18 Ocak 2015 (UTC)

Duygu Canbaş[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)
  • Not: SAS tartışması açmak isteyen kullanıcıya yardımcı oldum, ancak eksik kaldı galiba. --E4024 (mesaj) 13:09, 30 Eylül 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin KD olmayan bir TV sunucusu. Maddede gösterilen kaynaklar özgeçmişi ve bir kanaldan diğerine transferine ilişkin haber ile sınırlı. Google aramalarında da KD olduğunu gösterecek çeşitli güvenilir kaynaklar, özellikle doğrudan kendisini ele alan yazılı birşey bulamadım. O nedenle silinmesi uygun olur. --E4024 (mesaj) 13:09, 30 Eylül 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Eldarion 09:59, 31 Ekim 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin E4024 ' katıldığımdan..--Eğitmenmahmut msj 07:24, 1 Kasım 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Bu kadar dayanaksızca tek taraflı lütfen karşı tarafta yer alarak bakamyın madde kaydadeğerdir sayın editörler bu hanfendi Türkiye'nin ilk haber kanalı NTV nin ilk spikerlerinden ayrıca yaptığı Van depremiyle ilgili gafı ve Ntv'den gönderilmesine sebep olan hükümete karşı yağtığı açıklamalarla gündem oluşturmuş ayrıca uzun yıllar TRT de seslendirmede yapmış birisi çocukluk döneminde şu anda sunucular kısmında ekli çoğu sunucudan daha kaydadğer birini şahsi düşüncelerle silmeyin lütfen değerli ve başarılı yaşamının yanı sıra yaptığı deprem gafı bile ansiklopedik olmasını sağlamalı tamam kaynak az olabilir ama silmek için koyulmadı lütfen kalsın sayın Eldarion , Eğitmen Mahmut ve E024 ellemeyin o kadar çok silecel sunucu varken en dolusunu ve istikrarlı olanı silmeyin lütfen saygılar--212.253.148.45 21:28, 2 Kasım 2014 (UTC)
Verdiğiniz argümanlar maddenin silinmemesinden çok silinmesine yönlendirecek içerikte. Ayrıca "karşı tarafta yer alarak bakmayın" ve "şahsi düşüncelerle silmeyin" gibi ifadeler kişisel saldırı niteliğinde, zira silinme taraftarı olan kullanıcıları bu konuda kişisel çıkarları bulunmakla suçluyorsunuz. Oysa açtığınız kullanıcı adı ile yaptığınız yorumlar sizin kendinizin bu maddede ele alınan kişi ile çıkar ilişkiniz bulunduğunu gösteriyor. Silme tercihimi pekiştirdi bu yaklaşımlarınız. --E4024 (mesaj) 15:36, 1 Aralık 2014 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Duygu_Canba%C5%9F linki verdim biyografiye bakalım sayın yetkililer uygunsa kalması yönünde yardımcı olalım saygılar kolay gelsin.... Yeni kaynaklarda eklendi...--Yer Demir Gök Bakır (mesaj) 07:18, 4 Kasım 2014 (UTC)

  • Yorum Yorum Kayda değerliği VP:KD üzerine ek kaynak ve bilgileri ansiklopedik bir dille eklemeniz maddenin silinmesini engelleyebilir. Burada düşünce kişinin KD kriterlerini sağlamasından geçiyor. Türk kültüründeki etkin televizyon etkisini göz önüne alarak kişinin fark edilmesini sağlayan noktaları maddede kaynaklarıyla belirtmenizi öneririm.--Tacci2023 (mesaj) 15:12, 4 Kasım 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Silinmemesi için yardımcı olun lütfen kalsın gerekli kaynaklar vede biyografi içeriği değişti çok eski bir sunucu yani sunucular arasına baksanız çoğundan daha popülerdir fazla haber yada kaynak olamaması tanınmadığı anlamına gelmesin Ntv'nin ilk spikerlerindendir.... Artı TRT kökenli çocukken seslendirme yapmıştır bir çok nalada sunuculuk yapmasının yanında yaptığı deprem gafı ilede antipati toplasada bu sözleri internet ve kamuoyunda ilgi uyandırmıştır.....

--Yer Demir Gök Bakır (mesaj) 17:22, 4 Kasım 2014 (UTC)

  • Kalsın Kalsın Kaynaksız olan haliyle maddenin silinmesi yönünde önceden görüş bildirmiştim. Maddeye eklenen yeni kaynakların, maddede anlatılan kişinin bu anlamda KD olduğunu göstermede yeterli olduğunu düşünüyorum. Hatta bu kaynakların maddede yer alan kişiyi, ilgili kategoride yer alan diğer sunucular için oluşturduğumuz maddelerin bir çoğundan (kaynak açısından) farklı kıldığını, bağlantısını verdiğim kategorideki maddeler incelendiğinde kaynak anlamında onların çoğunda bariz eksikliklerin olduğu da görülebilir.. Maddeyi görüşmeye açan sevgili E4024 'dün de maddeyi son haliyle incelemesi halinde, maddenin kalması yönünde kararını yeniden gözden geçirecebileceğini düşünüyorum..--Eğitmenmahmut msj 18:54, 11 Kasım 2014 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bu kaynaktan ANF, Baroya Şirnexê li ATV’ê û Haber Turk’ê gilî kir, 26/10/2011 bir sey anlamadim ama aon halinin Eğitmenmahmut msj 'un belirttigi gibi kalmaya yeterli oldugunu dusunuyorum--Tacci2023 (mesaj) 18:36, 12 Kasım 2014 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.