Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Güney Kıpçakya

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.  Levent İleti Katkılar   08:28, 6 Şubat 2010 (UTC)

Güney Kıpçakya[kaynağı değiştir]

Bu tür hipotezlerin çok yaygın olmadığı takdirde KD kriterleri sağalamayacağını düşünüyorum. Güzelce ve somut bir şekilde kaynaklandırıldıktan sonra belki ilgili maddeye iddialar olarak eklenebilir. Fakat bağımsız bir madde olarak kalmamalıdır. Takabeg ileti 05:45, 31 Ocak 2010 (UTC)

Silinsin Silinsin Takabeg ileti 05:45, 31 Ocak 2010 (UTC) Silinsin Silinsin madde, "şunun şunun tezlerine göre" diye başlıyor. neydi? özgün araştırmalara yer vermiyorduk.. --ki bl 10:19, 31 Ocak 2010 (UTC)

  • Çekimser Çekimser Kalmasında bir sakınca yok gibi. Gerçi en gelişmiş vikideki durumuda çok iyi sayılmaz ama.--Reality 08:57, 3 Şubat 2010 (UTC)
  • Çekimser Çekimser Araştırmacılar tarafından yararlanılan kaynaklar listelenmiş. Konuyu ele alan kişiler kayda değerdir. Konu daha çok Turancı ya da Türk milliyetçisi araştırmacılar, yazarlar, dergiler tarafından ele alınıyor. KD'lik kıstaslarını sağlayıp sağlamadığı konusunda kararsızım. --Muratsahinileti 22:59, 3 Şubat 2010 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.