Vikipedi:Seçkin resim adayları/View of Cappadocia edit.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Machiavelli' msj 15:50, 10 Ağustos 2008 (UTC)

Kapadokya[kaynağı değiştir]

Kapadokya'dan bir manzara
(Göreme, Türkiye)
Gerekçe
Konusunu iyi anlatan güzel bir kare. --88.239.39.5 13:25, 3 Ağustos 2008 (UTC)
Resmin dahil olduğu maddeler
Kapadokya
Göreme, Nevşehir
Üreten
CillanXC
Aday gösteren
88.239.39.5

Şartlı destek, Netliğinde biraz problem var gibi ama yine iyi, Teşekkürler --Muratsahinileti 13:31, 3 Ağustos 2008 (UTC)

  • Karşı Karşı Bu tip bir fotoğraf için çözünürlüğü iyi değil; sınırı az farkla geçiyor(?) oysa bu tip manzara fotoğraflarında yüksek çözünürlük önemli olduğu gibi zor da bulunan bir şey değil... ama asıl sorun ışık; ışık cidden çok kötü... sanırım oldukça bulutlu bir gökyüzü varmış; bu sebeple bulutların altına denk gelen kısımlar loşken, açık havaya gelen kısımlar (acaba yazın mı çekildi?) aşırı derecede aydınlık... bu da resim açısından kötü tabii. Kapadokya orada ayaklarımızın ucunda duruyor, fotoğrafçılık konusunda yetenekli herhangi bir Vikipedist teknik açıdan çok daha kaliteli bir tane çekebilir. Üstelik eğer yanılmıyorsam bu vadinin bu kısmı değil de bu resme oranla daha solda kalan kısmı daha ilgi çekiciydi... tabii eğer doğru hatırlıyorsam ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon ʘ mesaj 17:20, 3 Ağustos 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı--Kuz 15:53, 4 Ağustos 2008 (UTC)
  • Destek Destek fazla güzel değil ama idare eder. Bu imzasız yazı Rabbit-black (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. VP:OY: en az 2 aydır (60 gün) üye ve 150 değişiklik gereği geçersiz oy--Machiavelli' msj 11:20, 4 Ağustos 2008 (UTC)
  • Destek Destek İngilizce Vikipedi'de de seçkin olan bu resim bence SR kriterlerini karşılıyor. Resmin çözünürlüğü çok yüksek değil; ama seçkin olamayacak kadar da düşük değil. Işık konusunda da, Kapadokya'nın hava durumu bulutlu oluyor genelde bildiğim kadarıyla ve bulutlu-bulutsuz kısımlar arasında fark oluşmuş; fakat rahatsız edici değil ve estetik. Teşekkürler, kolaylıklar...--DsMuratileti 08:20, 5 Ağustos 2008 (UTC)
  • Destek Destek--Aycanileti 22:59, 8 Ağustos 2008 (UTC)
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.