Vikipedi:Seçkin resim adayları/Istanbulsapphiretower.jpg

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--[ahzaryamed]₪.ileti 09:32, 1 Nisan 2011 (UTC)

Istanbul Sapphire[kaynağı değiştir]

Gerekçe
Resim kamu malı. Ayrıca ilgi çekici bir resim.
Resmin dahil olduğu maddeler
Istanbul Sapphire
Üreten
Kamu malı
Aday gösteren
E M P E R Y A N ileti
Sergi sayfası
Vikipedi:Seçkin resimler/Mekânlar/Mimari

Destek DestekE M P E R Y A N ileti 21:10, 16 Mart 2011 (UTC)

  • Destek Destek SR olmaya uygundur. --Berm@nyaİleti 21:46, 16 Mart 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Altyazı hem yetersiz hem de anlatım bozukluğu içeriyor (SBS'ye gireceksin Emperyan, dikkat :). Avrupa'nın ve Türkiye'nin ifadesinde Türkiye zaten Avrupa'da yer aldığından Avrupa'nın en yüksek binasıdır dendiğinde Türkiye'yi de kapsamış olacağından anlatım bozukluğu olur. Dünyanın ve Hollanda Antilleri'nin en yükseğidir... gibi bir ifadeye eşdeğerdir bu :) Resme geçersem, kalite olarak fena gözükmüyor; ancak yukarıda gereksiz bir boşluk bırakılmış, binanın alt kısmının da tamamı alınmamış. Özellikle çevre kısmının resme girmesi, binanın esas yüksekliğini mükemmel bir şekilde ortaya çıkaracaktı. Bunun yanında yine binanın alt tarafının arkasında beyaz bir alan var. O nedir? Deniz değil, oradan gözükmez. Büyük ihtimal resmin o kısımlarını kesmişler. Tüm bu nedenlerden dolayı -özellikle sonuncusundan- SR olmayı hak etmediğini düşünüyorum...--Rapsar 06:09, 17 Mart 2011 (UTC)
  • Yorum Yorum Bence daha iyileri çekilebilir. Çözünürlüğü de yüksek denilemez zaten. Biraz da uzaktan çektiği için binaya ait ayrıntılara pek bakılamıyor açıkçası.--Reality 20:02, 17 Mart 2011 (UTC)
  • Destek Destek Mimar77 14:49, 19 Mart 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Rapstar çok güzel yakalamış arka planı. --Coriolis 03:00, 20 Mart 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Rapsar'ın yorumuna katılıyorum. — Pınar (mesaj) 01:30, 27 Mart 2011 (UTC)
  • Karşı Karşı Arkaplan (bulutlar, ufuktaki kızıl) photoshop çalışmasıyla ayarlanmış maalesef. İki farklı katman var ve birbiriyle de oturtulamamış. --Duke ϡ»» ileti ^^ 14:10, 31 Mart 2011 (UTC)


Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.