Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Moskova'nın Şifresi: Temel

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--ahzaryamedileti 15:46, 16 Ağustos 2014 (UTC)

Moskova'nın Şifresi: Temel[kaynağı değiştir]

Yaklaşık 1 aydır üzerinde çalıştım. İnterneti aradım taradım ve film hakkında kafalardaki oluşabilecek bir çok merak edilen soruya cevap verebilecek düzeyde bir madde ortaya çıkardığıma inanıyorum. Moskova'knın Şifresi: Temel ile ilgili yapım gösterim hasılat gibi konularda detaylı bilgileri görebilmek mümkün. Bunun dışında bir çok KM ve SM madde de yer alan eleştiriler başlığını çok fazla ön planda tutmayarak özette önemli eleştirileri belirttim. Bir çok adaylıkta olduğu gibi kırmızı maddelerden bir çoğu adaylık süreci içerisinde açılacak. Muhtemelen yarında kaynakları arşivlerim. Şimdiden süreci başlatmak istiyorum çünkü gerçekten bu adaylıklarda görüş belirtme sıkıntımız var. Çoğu aday maddelerde tek bir görüş yok. Neye göre KM SM statüsü verilecek bilmiyorum artık.Sait71yaz 21:18, 27 Kasım 2013 (UTC)

  • Yorum Yorum Emeğine sağlık öncelikle. Çeşitli web sitesi, dergi ve gazetede yer alan eleştiriler, tepkiler, varsa DVD/Blu-ray versiyonlarından, aday gösterildiği ve kazandığı ödüllerden bahsedilmesi lazım bence.--RapsarEfendim? 08:20, 29 Kasım 2013 (UTC)
    • Cevap Cevap Oh bee sonunda 2 yorum geldi bir aday gösterdiğim maddeye :) İnternette film hakkında değerlendirmeler çok olmamakla birlikte var böyle bir başlığı oluşturabilirim ancak her hangi bir ödül için aday olmamış film. Şahsen ödül alacak kapasitede bir film olduğunu da düşünmüyorum. DVD/Blu-ray versiyonları hakkın bir bilgi bulamadım ama o konuyu tekrardan gözden geçireyim yinede....Sait71yaz 19:12, 29 Kasım 2013 (UTC)
  • Yorum Yorum eline sağlık sait.. "Bir çok adaylıkta olduğu gibi kırmızı maddelerden bir çoğu adaylık süreci içerisinde açılacak. Muhtemelen yarında kaynakları arşivlerim." demişsin de, bu eğer böyle olduysa da doğru bir tavır olduğu söylenemez. ki aksi yönde örnekler de var. fil maddesi kırmızıları mayıs ayında listelendikten aylar sonra geçtiğimiz hafta aday gösterilmiş. keza, iş birliğinde böyle bir durum söz konusu. ya da kişisel iletişimlerinizi kullanarak bu eksikleri tamamlayabilirsiniz. bildiğimiz ve görünen eksiklikler söz konusu iken buraya getirmek doğru değil ve işleyişi zayıflatıyor. senden ricam, bu noktaları çözdükten ve bir iki kullanıcının fikrini aldıktan sonra buraya getirmen. --kibele 13:02, 29 Kasım 2013 (UTC)
    • Cevap Cevap Teşekkürler kibele. Bir bakıma haklı olabilirsin. Ancak madem önceden yaşanan fil maddesini örnek göstermişsin bende bu ve bu adaylıklarımı referans göstermek isterim. Eğer yok bunlar yeterli değil böyle adaylık olmamalı diyorsan da saygı duyarım. Aslında şuan Muş'tayım ve şartlar biraz zor. Yinede bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve belirtilen eksikleri tamamlayacağıma da inanıyorum :) Sait71yaz 19:12, 29 Kasım 2013 (UTC)
      • doğru olmayan eğilimlerin yerleşmemesi gerektiğini düşünüyorum ki aynı fikirdeyiz sanırım. teşekkürler. --kibele 19:19, 29 Kasım 2013 (UTC)
Bu arada kaynakların hepsini arşivledim. Şuanda eksik olarak kırmızı maddeler ve tespit edilen, yorumlar eleştiriler başlığının olmaması olarak görünüyor. Sait71yaz 19:36, 29 Kasım 2013 (UTC)
  • Rapsar'ın madde de eksi olarak belirttiği VCD-DVD-Blu-ray formatları hakkında gerekli bilgiler maddeye arşivli kaynaklarıyla beraber Yapım başlığı altına eklendi. Filmin DVD ve VCD formatı piyasaya çıkmış. Blu-ray ise yok. Biraz zor oldu ama gerekli bilgileri bir kaç site aracılığı ile bulabildim. Film hakkında birde bir kaç kaynağa dayalı olarak eleştiriler başlığı oluşturmayı planlıyorum.Sait71yaz 20:33, 4 Aralık 2013 (UTC)
  • Destek Destek Olmuş bence- Drgulcu 07:04, 13 Şubat 2014 (UTC)
görüntü yönetmeninin, karakterlerin filan maddeleri olmasa da olur diyorsunuz yani.. --kibele 09:47, 13 Şubat 2014 (UTC)
olsa daha iyi olur tabi- Drgulcu 14:15, 13 Şubat 2014 (UTC)
Film maddesindeki bir oyuncunun maddesini açtım. Bir iki günede diğer eksik kırmızılıkları tamamlayacağımı sanıyorum. Değerlendirme ve görüşleriniz için çok teşekkürler...Sait71yaz 10:30, 23 Şubat 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum İyi bir madde olmuş. -TriangleEyeMesaj 10:57, 16 Şubat 2014 (UTC) VP:OY gereği oyunuz yoruma çevrildi. --kibele 11:46, 16 Mart 2014 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.