Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Beyoncé

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.

Bu madde, Vikipedi topluluğu tarafından Kaliteli Madde seçilmiştir.--ahzaryamedileti 09:51, 4 Kasım 2014 (UTC)

Beyoncé[kaynağı değiştir]

KM olan İngilizce Vikipedi'deki sayfadan çevirdim ve onlarca yeni madde açarak kırmızılıkları giderdim.--B.S.R.F. 💬 11:54, 16 Haziran 2014 (UTC)

  • Destek Destek Maddenin üzerinde BSRF aylarca uğraştı sabrını tebrik ediyorum, hayran kaldım. Onlarca değil yüzlerce kırmızı madde açtın gibi geldi bana. Ben anlatımı oldukça beğendim, gayet başarılı bir çeviri. Eline sağlık. Günümüz popüler şarkıcılarından Gaga, Timberlake ve Beyoncé'yi geliştirdin, sanırım sırada KM yapmak için Katy Perry var :) Devamını bekliyorum sıkı bir takipçin olarak. Son olarak :) - Seyit mesaj 13:43, 16 Haziran 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Ellerine sağlık diyorum. Maddeye hızlı gözattım. Kısa bir zaman sonra biraz zaman ayırıp aday maddeleri inceleyeceğim. Ben sadece ellerine sağlık demek için yorum yapıyorum şimdilik. Seyit ve senin özellikle müzik konularına yaptığınız katkılar mükemmel. Bana göre her kategoride tanınan maddeler ansiklopedide Kaliteli Madde veya Seçkin Madde statüsü kazanması gerekir. Sait71yaz 14:00, 16 Haziran 2014 (UTC)
  • Destek Destek Tebrikler öncelikle ellerine sağlık. Süper bir madde olmuş, KM olması için bir engel görmedim :) Gençfenerbahçeli98 20:56, 16 Haziran, 2014 (UTC)
  • Destek Destek Emeğine sağlık. Gerçekten çok iyi bir madde olmuş. --Görkem7 mesaj 10:57, 17 Haziran 2014 (UTC)
  • Destek Destek Elinize sağlık. --Veryaz bana 20:40, 19 Temmuz 2014 (UTC)
  • Destek Destek Elinize sağlık.--Śαвяí¢αи76ileti 11:11, 21 Ağustos 2014 (UTC)
  • Destek Destek---- Akhilleus ileti 07:41, 5 Eylül 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Emeğine sağlık. Maddeyi okuyan ve kriterlere göre değerlendiren, ve herhangi bir kusur, eskiklik, hata bulamayan yukarıdaki kullanıcıların aksine birkaç şey söylemek istiyorum maddeyle alakalı.
  1. Kaynakların arşiv bağlantılarının eklenmesi lazım.
  2. Bazı eleştirmenlerin öznel yorumları, giriş kısmında nesnel bilgiymiş gibi sunulmuştu, bunları kaldırdım. İngilizce Vikipedi bunu çok sık yapıyor.
  3. "Albüm, yakaladığı makul satışlarla grubun müzik endüstrisinde geçerli bir yere ulaşmasına yardımcı oldu" ifadesini kaldırmayı düşündüm ama senin de fikrini almak isterim. "Makul satış" ve "geçerli bir yer" burada öznel ifadeler ki bunlar da cümlenin özü olduğundan komple öznel bir cümle.
  4. Şu resimde "Say My Name"i seslendirdiği kanısına nasıl varılmış? Resmin açıklamasında böyle bir veri yer almamakta.--RapsarEfendim? 21:30, 11 Eylül 2014 (UTC)
Teşekkürler. Aşağıda yanıt vermeye çalıştım. Bir de maddede "ters çeviri" olduğunu söylemişsin. Ne demek istedğini anlayamadım. Çeviri hatası mı?
  1. 1-2 güne bitiririm.
  2. Bana göre sorun değil ama sen hoşlanmıyorsun belli ki.
  3. İstiyorsan kaldırabilirsin.
  4. Şu ve şu videolar doğruluyor.--B.S.R.F. 💬 22:27, 11 Eylül 2014 (UTC)
Ben teşekkür ederim alakan için :) Videolarda birçok şarkı söylüyor da grup, bu resmin çekildiği esnada o şarkıyı söylediklerini nereden anladın sen (daha doğrusu İngilizce yazan adam)? :) " The record features some of the group's most widely known songs such as "Bills, Bills, Bills," the group's first number-one single," cümlesinde "Bills, Bills, Bills" için "the group's first number-one single" denirken çeviride "ilk bir numaralı şarkısı 'Jumpin' Jumpin''" deniyordu. Belki "ilk bir numaralı şarkısı" kısmından sonra virgül konularak bu durum ortadan kalkabilirdi ama anlaşılması bayağı zor olurdu o zaman da :) Uzman değilim, ama genel olarak çeviri güzel ve okurken çeviri yapıldığı hissi uyandırmıyor, bu konudaki özenin için ayrıca teşekkürler.--RapsarEfendim? 07:07, 12 Eylül 2014 (UTC)
"Altı büyük konserinden önce St. John's'taki rahibi ve America's Second Harvest ile birlikte gıda bağışı yaptı." cümlesi için kaynak yoktu, bu cümle için kaynak istedim. Hatta bu kısım serveti başlığında da olabilir bence, sen bilirsin.--RapsarEfendim? 07:20, 12 Eylül 2014 (UTC)
Rica ederim :) Videoyu izleyince anladım sonraki şarkıda bile kıyafetleri değişikliğe uğruyor. Yani o resme uyan başka performans yok. O cümle gözümden kaçmış teşekkürler değişiklik için. Belirttiğin yere kaynak ekledim. Cümlenin yeri uygun bence çünkü o bağışın konserle ilgisi var.--B.S.R.F. 💬 08:08, 12 Eylül 2014 (UTC)
  • Birkaç nokta için daha kaynak istedim maddede. Bununla alakası pek yok ama "Beyoncé'den etkilenen sanatçılar listesi" maddesinin ansiklopedik değer taşımadığını düşünüyorum :) Yer aldığı reklamları da yalnızca marka/ürün adı belirterek ve detaya girmeden sıralamak bence iyi olur.--RapsarEfendim? 10:03, 12 Eylül 2014 (UTC)
Arşivleme işi bitti. Kaynak istediğin yerlere kaynak ekledim. Söylediğin maddeyi sadece kırmızılıkları gidermek amacıyla açmıştım. O yüzden yorum yapmayacağım :) Reklamların Beyoncé maddesine mi eklenmesini istiyorsun yoksa videografi maddesine mi? Eğer ikincisiyse benden bu kadar :) --B.S.R.F. 💬 18:01, 14 Eylül 2014 (UTC)
Teşekkür ederim :) Beyonce maddesine eklense iyi olabilir diye düşünüyorum. Dediğim gibi yalnızca "şu, şu, şu reklamlarda oynadı" tarzında eklenmesi yeterli benim açımdan. Ayrıntılar videografi maddesinde var zaten (ya da orada olmalı).--RapsarEfendim? 18:06, 14 Eylül 2014 (UTC)
Rica ederim. "Destekleri" alt başlığında yer aldığı dikkate değer reklamlara değiniliyor zaten. Yeterli değil mi?--B.S.R.F. 💬 18:18, 14 Eylül 2014 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.