Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Türk Süvarisi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.

Sonuç: Başarısız. Toplamda 10 oy kullanılmadığı için, aday hizmetli seçilememiştir. İyivikiler... [ho? ni!] 07:07, 1 Şubat 2010 (UTC)

Sayısal sonuç
 Geçerli oy: 8
 Destek: 2
 Karşı: 5
 Tarafsız: 1
 Oran: %28,57

Türk Süvarisi[kaynağı değiştir]

Oy verin! (0/0/0) Oylama bitiş tarihi 17:57, 29 Ocak 2010 (UTC)

Türk_Süvarisi (MesajKatkılarİstatistikler) – Yıllardır bulunduğum Vikipedia'ya daha fazla iyi, tarafsız, adil katkı yapabilmek ve hizmetli olabilmek için başvurdum. Oylarınızı bekliyorum.Türk Süvarisi 17:57, 15 Ocak 2010 (UTC)



Lütfen olumlu / olumsuz oyları gerekçelendirelim. Vikipedi çoğunluk demokrasisi değildir.
Oy vermeden ve/veya yorumda bulunmadan önce
Vikipedi:Hizmetlilik başvurularında kaçınılması gereken gerekçeler
sayfasına göz atmanız yararlı olabilir.


Olumlu Olumlu[kaynağı değiştir]

  1. Aşağıdaki yorumlara katılmıyorum. Vandallara karşı mücadele etmek için şu anda hizmetli konumundaki arkadaşlar her vandallığa yetişemezler. Bence bu görevi kaldırabilecek bir kullanıcı. İyi çalışmalar... Tahribat133619 15:58, 19 Ocak 2010 (UTC)
  2. Bence hakediyor hatta hizmetli değil müdür olamyı hak ediyor bir de ona yemek+yol+ssk verseniz süper olur Ancak elbette seçilemese de sorun değil, o gönüllerimizin hizmetlisidir--zgr34ileti 11:59, 25 Ocak 2010 (UTC)

Olumsuz Olumsuz[kaynağı değiştir]

  1. Kullanıcının uzun yıllar Vikipedi'de olması ya da katkı sayısının fazla olması yeteri kadar deneyim kazandığı anlamına gelmemektedir. Zira kullanıcının katkılarından ziyade mesaj sayfasına bakıldığında çok kısa zaman içerisinde ciddi hatalar yaptığı yeteri kadar deneyimli olmadığının bir göstergesidir.Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 18:14, 15 Ocak 2010 (UTC)
  2. Kullanıcı Viki kurallarını öğrendiğini düşünemiyorum. Şimdilik bu kullanıcının hizmetlilik işlerini yapması imkansız. İnşallah ileride kuralları öğrenecektir. Takabeg ileti 04:19, 16 Ocak 2010 (UTC)
  3. mesaj sayfasında epey uyarı almış. bence deneyimi yok. -- Son kahraman ileti 13:04, 18 Ocak 2010 (UTC)
  4. Hizmetlilik başvurusu yapan kullanıcıların şahsen kullanıcılardan mesajla olumlu/olumsuz oy istemeleri doğru bulmadığım bir davranış her ne kadar benden böyle bir şey istenmediyse de. Ayrıca Vikipedi için de politikalara yeterince hâkim olduğunu düşünmediğim bir kullanıcı. --Stambouliote ileti 16:51, 18 Ocak 2010 (UTC)
  5. Ben bütün yorumlara katılıyorum. Zaman değil, deneyim önemli, bütün politikalara hakim de değil--***Osmanlı98***İyi vikilemeler*** 21:15, 18 Ocak 2010 (UTC)

Tarafsız Tarafsız[kaynağı değiştir]

  1. Bence şu an Vikipedi'de önemli bir eksiklik yok fakat Vikiprojeler için bunu söylemek çok zor:(--Reality 21:57, 18 Ocak 2010 (UTC)

Geçersiz Geçersiz[kaynağı değiştir]

  1. Bence çalışkan azimli ve iyi niyetli.--Bilgehan Öztürk 15:06, 26 Ocak 2010 (UTC)
    VP:OY gereği kullancı yeterli değişikliğe sahip olmadığı için geçersiz sayılmıştır. --Mskyrider ileti 18:38, 26 Ocak 2010 (UTC)

Yorum Yorum[kaynağı değiştir]

Sorular Sorular[kaynağı değiştir]

Aşağıdaki sorular 2006 sonundan beri hizmetli adaylarına topluluğun kendisini daha iyi tanımasına yardımcı olabilmek için sorulmakta. Cevaplayıp cevaplamamakta serbestsiniz.

1. Hizmetlilerin üzerinde işyükü olarak bir yoğunluk olduğu malum. Bu işyükünün hangi kısımlarını paylaşmayı düşünüyorsun en çok? Vandalların engellenmesi dışında hizmetlilere has işlemlerin hangilerinde katkının olması muhtemel? Hangileriyle boğuşmaya sıcak bakmıyorsun?
C:
2. Bugüne kadar yazdığın maddeler içinde en çok hoşnut olduğun hangisi ve neden?
C:
3. Hizmetlilik görevleriyle şu anda Vikipedi'de eğildiğin işler arasında nasıl bir denge kurmayı düşünüyorsun?
C:
4. Daha önce herhangi bir kullanıcıyla değişiklik yüzünden anlaşmazlık yaşadın mı? Neden? Geçmişe baktığında aynı durumda farklı bir şey yapar mıydın?
C:
5. Bir kullanıcının süresiz engellenmesi konusunda ne düşünüyorsun? Politikalara göre bunu haketmişse, gerekli engeli verir misin yoksa inisiyatif kullanarak süreli bir engeli mi tercih edersin?
C:
6. Anonim kullanıcılar hakkında ne düşünüyorsun? Sıcak bir tartışmada bir hizmetlinin fikrini mi yoksa anonim bir kullanıcın fikrini mi daha çok önemsersin?
C:
7. Özeleştiri yapman gerekse, hangi alışkanlık/huylarının Vikipedist olarak verimini düşürdüğünü söyleyebilirsin?
C:
8. Sayfaları sürekli yarı-koruma veya tam koruma altında tutmaya nasıl bakıyorsun?
C:
9. Vikipedi'nin değişmeyen üç içerik politikası (VP:D, VP:TBA ve VP:ÖAYV) hakkında ne düşünüyorsun? Bu politikaları ihlal edenlere karşı nasıl bir tutum izlersin?
C:
10. Vikipedi'de bugüne kadar doğru olduğu kabul edilip uygulanmış olan kararlar arasında kesinlikle karşı olduğun herhangi biri var mı? Neden?
C:
11. Jimbo Wales'ın yerinde olsan ve Viki işleyişindeki ana faktörlerden birini değiştirme şansın olsa hangisini değiştirirdin ve bunun neden gerekli olduğunu düşünüyorsun?
C:
12. Troll sence nedir? Nasıl başedilmelidir? Müdahale edemeyeceğin (Kişisel tartışmaya girmiş olmanız nedeniyle) bir troll'e karşı nasıl bir tutum izlersin?
C:
13. Vikipedi'ye neden katkıda bulunduğunu ve bulunmaya devam edeceğini söyleyebilir misin?
C:

Soru Türk Süvarisi başvurunuzda "daha fazla iyi, tarafsız, adil katkı" demişsiniz; bu durumda seçilmeden önce daha mı az tarafsız, daha mı az adil katkıda bulunuyorsunuz? Umarım yanlış anlamışımdır.  Levent İleti Katkılar   21:33, 22 Ocak 2010 (UTC)


Yukarıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.