Boş Oda

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Vacancy (film) sayfasından yönlendirildi)
Boş Oda
Vacancy
Filmin promosyonel posteri
YönetmenNimród Antal
YapımcıStacy Cramer
Hal Lieberman
Brian Paschal
SenaristMark L. Smith
OyuncularLuke Wilson
Kate Beckinsale
Frank Whaley
DağıtıcıScreen Gems
Sony Pictures
CinsiSinema filmi
TürüKorku
Gerilim
RenkRenkli
Çıkış tarih(ler)i15 Haziran 2007
Süre75 dakika
Dilİngilizce
Bütçe19 milyon $
Hasılat35,300,645 milyon $
Resmî sitesi

Boş Oda (Orijinal ismi: Vacancy), 2007 yılı Amerikan yapımı gerilim filmi. Filmin başrol oyuncularından biri olarak öncelikler Sarah Jessica Parker ile anlaşılmış ancak bu rol daha sonra Kate Beckinsale'e verilmiştir.

Konu[değiştir | kaynağı değiştir]

David ve Amy çifti tek çocuklarını kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşamaktadır. Üstelik aralarındaki geçimsizlik de iyiden iyiye artmıştır. Yaptıkları bir seyahat sırasında David otoyolu kaza olduğu ve tıkandığı gerekçesiyle terk eder ve ara yollarda ilerlemeye başlarlar. Bir rakuna çarpmamak için yaptıkları ufak kaza neticesi araba bir miktar zarar görür. Tenha yolda rastladıkları tek benzin istasyonunda onlara bir genç yardımcı olur. Yeniden yola çıkarlar lakin kısa bir süre sonra araba iyice bozulur. Yürüyerek geriye dönerler ve oradaki motelde kalmaya karar verirler.

Yerleştikleri odada önce kapıların yumruklanmasından irkilirler. O esnada buldukları video kasetleri izlediklerinde bulundukları otel odasında insanların hunharca öldürüldüğünü görürler. Kaçmaya çalışırlar ancak kameralarla izlenmekte ve tüm çıkışları tutulmaktadır. Gerilim dolu bir kovalamaca yaşanır.

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]