UEFA Şampiyonlar Ligi'ni yayınlayan televizyon kanalları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Ülke Lisan Bedava veya Paralı? Kanal Salı Maçları Çarşamba Maçları Salı Özetleri Çarşamba Özetleri "UEFA Şampiyonlar Ligi Özel" programı

Afrika

İngilizce Paralı Super Sport (Güney Afrika) Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Arnavutluk

Arnavutluk

Arnavutça Paralı DigitALB Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Cezayir

Cezayir

Arapça & Fransızca Fransızca ENTV
Avustralya

Avustralya

Yeni Zelanda

Yeni Zelanda

İngilizce Ücretsiz SBS
Paralı ESPN (Avustralya)
Avusturya

Avusturya

Almanca Ücretsiz ORF 1 maç Var Var Var
Paralı Premiere Sport Tüm maçlar Tüm maçlar Var Var Var
Belçika

Belçika

Fransızca Evet RTL-TVI 1 maç Maç yok Var Var Var
Hollandaca VTM 1 maç Maç yok Var Var Var
Bosna-Hersek

Bosna-Hersek

Boşnakça Ücretsiz & Paralı BHT
Brezilya

Brezilya

Portekizce Ücretsiz Rede Globo 1 maç 1 maç Var
Paralı ESPN Brasil Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Bulgaristan

Bulgaristan

Bulgarca Ücretsiz bTV 1 maç 1 maç Var Var Var
Kanada

Kanada

İngilizce Ücretsiz TSN 1 maç 1 maç Yok Yok Var
Çin Halk Cumhuriyeti

Çin

Çince Ücretsiz CCTV Maç yok Maç yok Var Var Var
Çin Halk Cumhuriyeti

Çin

Hong Kong

Hong Kong

Çin Cumhuriyeti

Tayvan

Filipinler

Filipinler

Singapur

Singapur

Malezya

Malezya

Çince & İngilizce Paralı ESPN Star Sports Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Kongo Cumhuriyeti

Kongo

Fransızca Ücretsiz RTNC
Hırvatistan

Hırvatistan

Hırvatça Ücretsiz Hrvatska televizija
Kıbrıs Cumhuriyeti

Kıbrıs3

Yunanca Ücretsiz Sigma TV
Çek Cumhuriyeti

Çek Cumhuriyeti

Çekçe Ücretsiz Česká televize
Ekvador

Ekvador

İspanyolca Ücretsiz Teleamazonas Maç yok Bütün maçlar Var Var Yok
Fransa

Fransa

(Monako Monako dahil)

Fransızca Ücretsiz TF1 Salı veya Çarşamba gecesi oynanan maçlardan biri Yok Yok Yok
Paralı Canal+ Bütün maçlar (TF1 kanalının yayınladığı maç dışında) Bütün maçlar (TF1 kanalının yayınladığı maç dışında) Var Var Var
Gürcistan

Gürcistan

Gürcüce Ücretsiz Rustavi 2
Almanya

Almanya

Almanca Ücretsiz DSF2 Salı veya Çarşamba gecesi oynanan maçlardan biri Yok Yok Yok
Paralı Premiere Sport Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Yunanistan

Yunanistan

Yunanistan Ücretsiz ERT Maç yok 1 maç Var Var Var
Paralı Super Sport (Yunanistan) Bütün maçlar Bütün maçlar (ERT kanalından yayınlanan maç dışında) Var Var Var
Macaristan

Macaristan

Macarca Ücretsiz MTV
Hindistan

Hindistan

Pakistan

Pakistan

Sri Lanka

Sri Lanka

Bangladeş

Bangladeş

Maldivler

Maldivler

Nepal

Nepal

İngilizce Paralı TEN Sports 1 maç 1 maç Var
İrlanda

İrlanda1

İngilizce Ücretsiz RTÉ 1 maç 1 maç Var Var Var
Paralı Setanta Sports İrlanda Bütün maçlar (RTÉ kanalının yayınladığı maç dışında) Bütün maçlar (RTÉ kanalının yayınladığı maç dışında) Var Var Var
İsrail

İsrail

İbranice Ücretsiz Israel 10
İtalya

İtalya

İtalyanca Ücretsiz RAI Maç yok 1 maç Var Var Var
Paralı SKY Sport Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Paralı Mediaset Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Japonya

Japonya

Japonca Paralı J Sports
Mali

Mali

Fransızca Ücretsiz ORT

Ortadoğu & Kuzey Afrika

Arapça Paralı ART Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Fas

Fas

Arapça & Fransızca Ücretsiz 2M
Hollanda

Hollanda

Hollandaca Ücretsiz NOS 1 maç 1 maç Yok Var Var
Paralı UPC (Hollanda) Bütün maçlar (NOS kanalından yayınlanan maç dışında) Bütün maçlar (NOS kanalından yayınlanan maç dışında) Var Var Var
Portekiz

Portekiz

Portekizce Ücretsiz RTP
Paralı Sport TV
Polonya

Polonya

Polonyaca Ücretsiz TVP Salı veya Çarşamba gecesi oynanan maçlardan biri Var Var Var
Paralı nSport Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Romanya

Romanya

Rumence Ücretsiz PRO TV 1 maç 1 maç Var Var Var
Rusya

Rusya

Rusça Ücretsiz RUTV
Paralı NTV Plus Sport
Danimarka

Danimarka

Estonya

Estonya

Letonya

Letonya

Litvanya

Litvanya

Norveç

Norveç

Slovenya

Slovenya

Ülkenin Dili Ücretsiz TV3 kanalının ülkesel versiyonları
Sırbistan

Sırbistan

Sırpça Ücretsiz B92
Slovakya

Slovakya

Slovakça Ücretsiz Slovenská televízia
Güney Afrika

Güney Afrika

İngilizce Ücretsiz e.tv
Paralı Super Sport (Güney Afrika) Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
İspanya

İspanya

İspanyolca Ücretsiz Antena 3 1 maç Maç yok Hayır Evet Hayır
Paralı Digital+ Bütün maçlar (Antena 3 kanalının yayınladığı maç dışında) Bütün maçlar Var Var Var
İsveç

İsveç

İsveççe Ücretsiz4 TV6 1 maç 1 maç Evet Evet Hayır
Paralı Viasat Sport Bütün maçlar (TV6 kanalının yayınladığı maç dışında) Bütün maçlar (TV6 kanalının yayınladığı maç dışında) Yok Yok Var
İsviçre

İsviçre

Fransızca, Almanca, İtalyanca Ücretsiz SRG SSR Salı veya Çarşamba gecesi oynanan maçlardan en fazla biri Var Var Var
Fransızca, Almanca, İtalyanca Paralı Teleclub Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Tayland

Tayland

Taylandaca Paralı ESPN Star Sports (True Visions yoluyla) Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Ücretsiz Channel 3 & Channel 7 Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var (Channel 3)
Türkiye

Türkiye

Türkçe Ücretsiz Star TV,

NTV,

NTV Spor

1 maç

(Star TV,NTV)

Maç yok Var

(NTV Spor)

Var

(NTV Spor)

Var

(NTV Spor)

Paralı D-Smart Bütün maçlar Bütün maçlar Var Var Var
Ukrayna

Ukrayna

Ukraynaca Ücretsiz UT1
Birleşik Krallık

Birleşik Krallık

İngilizce Ücretsiz ITV 1st and 2nd pick (STV will alternatively show a match featuring a Scottish club if available) Maç yok Var Yok Var
Paralı Sky Sports All matches (including alternative STV match) excluding matches shown by ITV Bütün maçlar Yes (including alternative STV match) excluding matches shown by ITV Var Var
Amerika Birleşik Devletleri

ABD

Porto Riko

Porto Riko

İngilizce & İspanyolca Paralı ESPN Bütün maçlar Bütün maçlar Yok Yok Var