The Walking Dead bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
The Walking Dead 2010 logo.svg

The Walking Dead, Frank Darabont tarafından televizyon için geliştirilen Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adı taşıyan çizgi romanına dayalı 31 Ekim 2010 günü AMC kanalında ilk bölümü yayınlanan Amerikan televizyon dizisidir.[1] İlk sezonu sadece altı bölümden oluşmaktadır. Dizi silahlı bir çatışma sonrası komaya giren şerif yardımcısı Rick Grimes karakterine odaklanmaktadır. Uyandığında kendisini, zombilerle dolu korkunç ve perişan bir dünyada yapayalnız bulur. Rick, kaybolan eşi ve oğlunu bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar.[2]

27 Kasım 2011 itibariyle, The Walking Dead'in 13 bölümü yayınlandı.

Diziye genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Orijinal yayın tarihi DVD ve Blu-ray yayını
Sezon galası Sezon finali 1. Bölge 2. Bölge 4. Bölge
1 6 31 Ekim 2010 (2010-10-31) 5 Aralık 2010 (2010-12-05) 8 Mart 2011 (2011-03-08)[3]
4 Ekim 2011 (2011-10-04)[4] (Special edition)
16 Mayıs 2011 (2011-05-16)[5] Bilinmiyor
2 13[6] 16 Ekim 2011 (2011-10-16) 18 Mart 2012 (2012-03-18) Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor

Bölüm listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon (2010)[değiştir | kaynağı değiştir]

The Walking Dead 1. sezon
The Walking Dead 1 sezon afişi.jpg
Sezon afişi
Ülke ABD
Bölüm sayısı 6
Yayın
Kanal AMC
Yayın tarihi 31 Ekim 2010 (2010-10-31) – 5 Aralık 2010 (2010-12-05)
Ev videosu yayını
DVD yayını
1. Bölge 8 Mart 2011 (2011-03-08)
4 Ekim 2011 (2011-10-04) (Özel baskı)
2. Bölge 16 Mayıs 2011 (2011-05-16)
Blu-ray yayını
A Bölgesi 8 Mart 2011 (2011-03-08)
4 Ekim 2011 (2011-10-04) (Özel baskı)
B Bölgesi 16 Mayıs 2011 (2011-05-16)
Sezon kronolojisi
← Önceki
Sonraki →
2. sezon

The Walking Dead bölümleri lstesi

AMC dizisi The Walking Dead 'in ilk sezonu. İlk gösterimini 31 Ekim 2010, finalini ise 5 Aralık 2010'da yaptı. Dizi Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adlı çizgi roman dizisinden uyarlandı. Frank Darabont tarafından televizyon için geliştirildi; sezonun 6 bölümden 4'ünü yazdı ve ilk bölümün yönetmenliğini yaptı.[7]

İlk sezon hemen hemen evrensel bir beğeniyle karşılaştı. İlk gösterimi 5,35 milyon izleyici elde etti. Sezon finali 18 ile 49 yaş arasındaki yetişkinlerden oluşan altı milyon izleyici tarafından izlendi. Bu sayede tüm zamanların en çok izlenen temel kablolu drama dizisi oldu.[8]

Oyuncular ve karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Dizinin ilk sezonunda yedi baş rol bulunmaktadır. Andrew Lincoln, dizini kahramanı olan Rick Grimes adlı geçirdiği kazadan sonra komadan uyanan King County, Georgialı eski bir şerif yardımcısını canlandırmaktadır. Jon Bernthal, Rick'in ailesinin kıyametten kaçmasına yardım eden Rick'in eski meslektaşı ve arkadaşı Shane Walsh'ı canlandırmaktadır. Sarah Wayne Callies, Rick'in karısı ve Carl'ın annesi Lori Grimes'i oynamaktadır. Laurie Holden, başarılı bir insan hakları avukatı ve aynı zamanda Amy'nin kız kardeşi olan Andrea'yı canlandırmaktadır. Jeffrey DeMunn karavan sahibi bir yaşlı adam olan Dale Horvath'ı canlandırmaktadır. Steven Yeun, sıklıkla tehlikeli görevlere gönderilen pizzacı çocuk Glenn'i oynamaktadır. Chandler Riggs, Rick ve Lori'nin oğlulları Carl Grimes'i canlandırmaktadır.

Kaynaklar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Neuman, Clayton (24 Ağustos 2010). "The Walking Dead Premieres Halloween; Comic-Con Trailer Now Online". AMCtv.com. http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2010/08/premiere-comic-con-trailer-video.php. Erişim tarihi: 16 Ekim 2010. 
  2. ^ "AMC Greenlights Six Episodes of The Walking Dead Set to Premiere in October 2010". Film Critic. 30 Mart 2010. http://www.filmcritic.com/features/2010/03/the-walking-dead-premiere-date/. Erişim tarihi: 18 Temmuz 2010. 
  3. ^ "The Walking Dead Season 1 DVDs Now Available for Pre-Order". AMC. 2 Aralık 2010. http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2010/12/season-1-dvd-blu-ray-pre-order.php. Erişim tarihi: 6 Aralık 2010. 
  4. ^ Lacy, Gord (21 Temmuz 2011). "The Walking Dead - Press Release for Season 1 Special Edition". TVShowsOnDVD. http://www.tvshowsondvd.com/news/Walking-Dead-season-1-special-edition/15688. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2011. 
  5. ^ "The Walking Dead - Season 1". Amazon.co.uk. http://www.amazon.co.uk/dp/B004ASOQ6M. Erişim tarihi: 10 Mart 2011. 
  6. ^ Seidman, Robert (8 Kasım 2010). "AMC’s ‘The Walking Dead’ Renewed for 13 Episode Season Two as Second Episode = Big Ratings". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/08/amcs-the-walking-dead-renewed-for-13-episode-season-two-as-second-episode-big-ratings/71238. Erişim tarihi: 8 Kasım 2010. 
  7. ^ "The Walking Dead - AMC Series". AMC TV. http://www.amctv.com/originals/The-Walking-Dead/. Erişim tarihi: 7 Aralık 2010. 
  8. ^ Gorman, Bill (6 Aralık 2010). ""The Walking Dead" Finale Draws Series High 6 Million Viewers, 3.0 Adults 18-49 Rating". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/12/06/walking-dead-finale-draws-6-million-viewers-3-0-adults-18-49-rating/74468. Erişim tarihi: 7 Aralık 2010. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

2. sezon (2011–2012)[değiştir | kaynağı değiştir]

The Walking Dead 2. sezon
The Walking Dead 2 sezon afişi.jpg
İkinci sezon tanıtım afişi.
Ülke ABD
Bölüm sayısı 13
Yayın
Kanal AMC
Yayın tarihi 16 Ekim 2011 (2011-10-16) – günümüz
Sezon kronolojisi
← Önceki
1. sezon
Sonraki →
3. sezon[1]

The Walking Dead bölümleri listesi

AMC dizisi The Walking Dead 'in ikinci sezonu. 13 bölümden oluşacak sezonun ilk gösterimi 16 Ekim 2011'de AMC'de yapıldı.[2][3] Dizi Robert Kirkman, Tony Moore ve Charlie Adlard'ın aynı adlı çizgi roman dizisinden uyarlandı. Dizinin bu sezonunda Robert Kirkman ve Glen Mazzara'yla birlikte, yönetici yapımcı olarak çalışacak olan Frank Darabont tarafından televizyon için geliştirildi.

Konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

İkinci sezon, Grimes ve hayatta kalanların yürüyenler yüzünden Atlanta'dan ayrılıp Fort Benning'e gitmeye karar vermesiyle başlar. Yolculuk sırasında I-75'teki araç trafiğiyle karşılaşırlar. Grup birkaç aracı yağmalar, bu sırada yürüyenler gelir ve saklanırlar. Fakat biri Sophia'yı fark edince Sophia ormana kaçar. Geri kalan grup bir yandan kayıp kızı ararken bir yandan da kendi aralarındaki sorunlarıyla uğraşırlar. Arama esnasında bir geyikle karşılaşırlar, Carl ona yaklaşmak isterken vurulur.

Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

Ana karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

The second season features eight major roles receiving star billing, all returning from the first season; seven were listed as main cast members in the first season, while the last is promoted from recurring status. Andrew Lincoln Rick Grimes'i canlandırmaktadır; King County, Georgia'dan eski bir şerif yardımcısı, Lori'nin kocası ve Carl'ın babası. Jon Bernthal Shane Walsh'ı canlandırmaktadır; Rick'in yakın arkadaşı ve eski polis memuru. Sarah Wayne Callies Lori Grimes'i oynamaktadır; Rick'in karısı ve Carl'ın annesi. Laurie Holden Andrea'yı oynamaktadır; eski bir sivil haklar avukatı, kız kardeşi Amy ilk sezonda öldü. Jeffrey DeMunn Dale Horvath'ı canlandırmaktadır; karavanıyla birlikte gezi düzenledikleri grubun eski üyesi. Steven Yeun Glenn'i canlandırmaktadır; eski bir pizza dağıtıcısı ve frubun ayrılmaz üyesi. Chandler Riggs Carl Grimes'i canlandırmaktadır; Rick ve Lori'nin küçük oğlu. Norman Reedus Daryl Dixon'ı oynamaktadır; the grubun avcısı ve uzman izcisi. Reedus ilk sezonda yinelenen oyuncuyken ana kadroya yükseldi.

Yinelenen karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

İkinci sezonda birkaç yinelenen oyuncu vardır. İlk sezondan üç karakter geldi. Carol Peletier rolünde Melissa McBride; eski bir aile içi şiddet maduru, kocası Ed'in ölümünden sonra kuvvet buldu. Sophia Peletier rolünde Madison Lintz; Carol'ın küçük kızı. Theodore "T-Dog" Douglas rolünde IronE Singleton; grubun bir üyesi. Yeni yinelenen karakterler arasında Scott Wilson'ın oynadığı çiftlik sahibi Hershel Greene; Lauren Cohan'in oynadığı, Hershel'ın en büyük kızı Maggie Greene; Pruitt Taylor Vince tarafından canlandırılan, Hershel'ın çitlik ustası Otis; Jane McNeill tarafından canladırılan, Otis'in kız arkadaşı Patricia; Michael Zegen'ın canladırdığı Randall isimli genç; Emily Kinney'in oynadığı, Hershel'ın küçük kızı Beth Greene ve James McCune'un canlandırdığı Beth'in erkek arkadaşı Jimmy.

Yapım[değiştir | kaynağı değiştir]

After the airing of the first season, Deadline.com reported that Frank Darabont had let go of the entire writing staff, and planned to use freelance writers for the second season.[4] This turned out to be not entirely accurate, and Robert Kirkman was quoted as saying that the changes to the writing staff would not affect the production of the show.[5] In February 2011 it was announced that Glen Mazzara, who had written the first season episode "Wildfire", had been hired as a writer/executive producer for the second season and will now put together a staff of five more writers.[6]

At C2E2 members of the cast confirmed that the second season will begin shooting on June 1, 2011. Frank Darabont will write the season premiere. At the same event, cast members speculated that acclaimed author and long-time Darabont collaborator Stephen King may write an episode.[7] Kirkman later confirmed that along with himself, Darabont and Mazzara the writing staff will consist of Scott M. Gimple, Evan Reilly, Angela Kang and one freelance writer, David Leslie Johnson.[8][9] Four actors have joined the cast as new characters for season 2—Scott Wilson as Hershel Greene, Lauren Cohan as his daughter Maggie, Pruitt Taylor Vince as Hershel's ranch hand Otis, and Michael Zegen as a man named Randall.[10][11]

A preview of season 2 was shown during the season premiere of Breaking Bad on July 17, 2011[12] and a full length trailer was released to promote season 2 at Comic-Con 2011, on July 22, 2011.[13]

In July 2011, series developer and showrunner Frank Darabont stepped down from his position as showrunner for the series, with believed reasoning he was unable to adjust to the schedule of running a television series.[14] Executive producer Glen Mazzara will be the series' new showrunner.[15] Darabont's sudden departure further sparked controversy in August when The Hollywood Reporter broke a story revealing that Darabont had in fact been fired due to issues of the show's reduced budget and a strained relationship with AMC executives.[16]

The premiere aired in an extended 90-minute time slot, similar to the pilot episode. After the first seven episodes air, the series will go on hiatus, and then return on February 12, 2012, where the final six episodes of the season will begin airing.[17]

Webisodes[değiştir | kaynağı değiştir]

All six webisodes premiered on October 3, 2011 on AMC's official website. The web series is directed by special effects makeup artist and co-executive producer Greg Nicotero and tells the origin story of Hannah, also known as "Bicycle Girl", the crawler that Rick Grimes killed in the first episode.[18]

Talking Dead[değiştir | kaynağı değiştir]

Following the encore presentation of the second season premiere on October 16, 2011, a live after-show titled Talking Dead hosted by Chris Hardwick premiered. The series airs after encore presentations of The Walking Dead Sunday nights. It feature host Chris Hardwick discussing the latest episode with fans, actors, and producers of the show.[19]

Bölümleri[değiştir | kaynağı değiştir]

<onlyinclude>

{{Bölüm listesi/altliste|The Walking Dead bölümleri listesi

# Başlık Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi ABD izleyicisi
(milyon)
7 1 "What Lies Ahead" Ernest Dickerson & Gwyneth Horder-Payton Ardeth Bey ve Robert Kirkman 16 Ekim 2011 (2011-10-16) 7.26[20]
8 2 "Bloodletting" Ernest Dickerson Glen Mazzara 23 Ekim 2011 (2011-10-23) 6.70[21]
9 3 "Save the Last One" (Sonuncuyu Harcama)" Phil Abraham Scott M. Gimple 30 Ekim 2011 (2011-10-30) 6.10[22]
10 4 "Cherokee Rose" / "Çeroki Gülü" Billy Gierhart Evan Reilly 6 Kasım 2011 (2011-11-06) 6.29[23]
11 5 "Chupacabra" Guy Ferland David Leslie Johnson 13 Kasım 2011 (2011-11-13)[24]
12 6 "Secrets" David Boyd Angela Kang 20 Kasım 2011 (2011-11-20)[25]
13 7 "Pretty Much Dead Already" / "Çoktan Ölmüş" David Boyd[26] 27 Kasım 2011 (2011-11-27)[25]
14 8 "Nebraska" Clark Johnson Evan T. Reilly 12 Şubat 2012 (2012-02-12)[17]
BölümNumarası = 15 BölümNumarası2 = 9 Başlık = Triggerfinger RTitle = Yönetmen = Clark Johnson Senarist = Evan T. Reilly OrijinalYayınTarihi = 12 Şubat 2012 (2012-02-12)[17]

3. sezon[değiştir | kaynağı değiştir]

25 Ekim 2011'de, AMC diziyi üçüncü sezona uzattı.[27]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Gorman, Bill (25 Ekim 2011). "'The Walking Dead' Renewed For A Third Season By AMC". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/10/25/the-walking-dead-renewed-for-a-third-season-by-amc/108444/. Erişim tarihi: 25 Ekim 2011. 
  2. ^ Seidman, Robert (8 Kasım 2010). "AMC’s ‘The Walking Dead’ Renewed for 13 Episode Season Two as Second Episode = Big Ratings". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2010/11/08/amcs-the-walking-dead-renewed-for-13-episode-season-two-as-second-episode-big-ratings/71238. Erişim tarihi: 21 Şubat 2010. 
  3. ^ Collis, Clark (3 Aralık 2010). "'Walking Dead' exclusive: Exec producer Gale Anne Hurd denies Frank Darabont fired writers, talks season two". Entertainment Weekly. http://insidetv.ew.com/2010/12/03/walking-dead-darabont-hurd-writers/. Erişim tarihi: 22 Şubat 2011. 
  4. ^ Andreeva, Nellie (December 1, 2010). "'The Walking Dead' Lets Go Of Writers; Considers No Writing Staff For Season 2". Deadline.com. http://www.deadline.com/2010/12/the-walking-dead-lets-go-of-writers-considers-no-writing-staff-for-season-2/. Erişim tarihi: February 21, 2011. 
  5. ^ Bryant, Adam (December 2, 2010). "The Walking Dead's Robert Kirkman: Writing Staff Changes Won't Affect the Show". TV Guide. http://www.tvguide.com/News/Walking-Dead-Writing-Staff-1026363.aspx. Erişim tarihi: December 3, 2010. 
  6. ^ Uncle Creepy (February 7, 2011). "The Walking Dead Getting Itself a Writing Staff". Dread Central. http://www.dreadcentral.com/news/42351/walking-dead-getting-itself-writing-staff. Erişim tarihi: February 21, 2011. 
  7. ^ Eisenberg, Mike (March 19, 2011). "C2E2: ‘The Walking Dead’ Panel Offers Tasty Season 2 Details". Screenrant. http://screenrant.com/walking-dead-panel-season-2-details-c2e2-mikee-106786/. Erişim tarihi: March 20, 2011. 
  8. ^ Goldberg, Lesley (May 9, 2011). "‘Walking Dead’s’ Robert Kirkman Dispels Fired Writers Rumor, Wants Stephen King". The Hollywood Reporter. http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/walking-dead-s-robert-kirkman-186604. Erişim tarihi: May 10, 2011. 
  9. ^ Campbell, Josie (July 24, 2011). "CCI: "The Walking Dead" Cast And Creators Talk Season Two". Comic Book Resources. http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=33515. Erişim tarihi: July 24, 2011. 
  10. ^ Keck, William (June 25, 2011). "Keck's Exclusives: The Walking Dead Casts Greene Family". TV Guide. http://www.tvguide.com/News/Walking-Dead-Casting-1034583.aspx. Erişim tarihi: July 2, 2011. 
  11. ^ Hanh, Nguyen (June 21, 2011). "Fresh Meat! Walking Dead Casts Season 2's Otis". TV Guide. http://www.tvguide.com/News/Walking-Dead-Season2-1034470.aspx. Erişim tarihi: July 2, 2011. 
  12. ^ Neuman, Clayton (July 13, 2010). "AMC to Debut First Look of The Walking Dead During Premiere of Breaking Bad". AMC. http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2011/07/the-walking-dead-season-2-sneak-peek.php. Erişim tarihi: July 13, 2011. 
  13. ^ Hibberd, James (July 22, 2010). "'The Walking Dead' season 2 trailer is here!". Entertainment Weekly. http://insidetv.ew.com/2011/07/22/the-walking-dead-season-2-trailer-is-here/. Erişim tarihi: July 25, 2011. 
  14. ^ Andreeva, Nellie (July 26, 2011). "'WALKING DEAD' SHOCKER: Frank Darabont Steps Down As Showrunner". Deadline. http://www.deadline.com/2011/07/walking-dead-shocker-frank-darabont-steps-down-as-showrunner/. Erişim tarihi: July 27, 2011. 
  15. ^ Andreeva, Nellie (July 27, 2011). "Glen Mazzara To Succeed Frank Darabont As 'Walking Dead' Showrunner". Deadline. http://www.deadline.com/2011/07/glen-mazzara-to-succeed-frank-darabont-as-walking-dead-showrunner/. Erişim tarihi: July 27, 2011. 
  16. ^ Masters, Kim (August 10, 2011). "'The Walking Dead': What Really Happened to Fired Showrunner Frank Darabont". The Hollywood Reporter. http://www.hollywoodreporter.com/news/walking-dead-what-happened-fired-221449. Erişim tarihi: August 11, 2011. 
  17. ^ a b c ""The Walking Dead" Season 2 Kicks Off With An Extra Half Hour of Zombie Drama". AMC. September 1, 2011. http://www.thefutoncritic.com/news/2011/09/01/the-walking-dead-season-2-kicks-off-with-an-extra-half-hour-of-zombie-drama-401214/20110901amc01/. Erişim tarihi: September 2, 2011. 
  18. ^ "AMC Launches "The Walking Dead" Webisodes on Monday, October 3 at 2 PM". AMC. September 27, 2011. http://www.thefutoncritic.com/news/2011/09/27/amc-launches-the-walking-dead-webisodes-on-monday-october-3-at-2-pm-801410/20110927amc01/. Erişim tarihi: September 27, 2011. 
  19. ^ Neuman, Clayton (September 22, 2011). "AMC Launches Talking Dead - A Live After-Show Following The Walking Dead". AMC. http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2011/09/talking-dead-announcement.php. Erişim tarihi: September 27, 2011. 
  20. ^ Seidman, Robert (18 Ekim 2011). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Doubles NLCS + NJ Housewives, 'Boardwalk Empire,' 'Talking Dead,' 'Dexter' & Much More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/10/18/sunday-cable-ratings-the-walking-dead-doubles-nlcs-nj-housewives-boardwalk-empire-talking-dead-dexter-much-more/107500/. Erişim tarihi: 18 Ekim 2011. 
  21. ^ Gorman, Bill (October 25, 2011). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Slips, Still Tops; + NJ Housewives, 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & Much More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/10/25/sunday-cable-ratings-the-walking-dead-slips-still-tops-nj-housewives-boardwalk-empire-homeland-dexter-much-more/108350/. Erişim tarihi: October 25, 2011. 
  22. ^ Seldman, Robert (1 Kasım 2011). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Drops, Still Tops; + 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/11/01/sunday-cable-ratings-the-walking-dead-drops-still-tops-boardwalk-empire-homeland-dexter-more/109138/. Erişim tarihi: 1 Kasım 2011. 
  23. ^ Seldman, Robert (8 Kasım 2011). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead,' 'Hell On Wheels' Lead AMC + 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/11/08/sunday-cable-ratings-the-walking-dead-hell-on-wheels-lead-amc-boardwalk-empire-homeland-dexter-more/109874/. Erişim tarihi: 8 Kasım 2011. 
  24. ^ "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Stays On Top + 'Housewives Atl,' 'Hell On Wheels,' 'Boardwalk Empire,' 'Homeland,' 'Dexter' & More (İngilizce)". zap2it. 15 Kasım 2011. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/11/15/sunday-cable-ratings-the-walking-dead-stays-on-top-housewives-atl-hell-on-wheels-boardwalk-empire-homeland-dexter-more/110696/. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2014. 
  25. ^ a b "walking dead, the on amc". The Futon Critic. http://www.thefutoncritic.com/showatch/walking-dead/listings/. Erişim tarihi: September 2, 2011. 
  26. ^ Neuman, Clayton (15 Ağustos 2011). "Dispatches From the Set - Cinematographer and Director David Boyd". AMC Blogs. http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2011/08/david-boyd-interview.php. Erişim tarihi: 1 Ekim 2011. 
  27. ^ Gorman, Bill (25 Ekim 2011). "'The Walking Dead' Renewed For A Third Season By AMC". TV by the Numbers. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2011/10/25/the-walking-dead-renewed-for-a-third-season-by-amc/108444/. Erişim tarihi: 25 Ekim 2011. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]


Uyarı: Varsayılan "Walking Dead" sınıflandırma anahtarı, önceki "Walking Dead (season 1), The" sınıflandırma anahtarını geçersiz kılıyor.