Teksas'daki şehirler listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara

Teksas Eyaleti'nin şehirlerinin alfabetik listesi.

Konu başlıkları:
Top   0–9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


A[değiştir | kaynağı değiştir]

B[değiştir | kaynağı değiştir]


C[değiştir | kaynağı değiştir]


D[değiştir | kaynağı değiştir]


E[değiştir | kaynağı değiştir]


F[değiştir | kaynağı değiştir]


G[değiştir | kaynağı değiştir]


H[değiştir | kaynağı değiştir]


I[değiştir | kaynağı değiştir]


J[değiştir | kaynağı değiştir]


K[değiştir | kaynağı değiştir]


L[değiştir | kaynağı değiştir]


M[değiştir | kaynağı değiştir]

I


N[değiştir | kaynağı değiştir]


O[değiştir | kaynağı değiştir]


P[değiştir | kaynağı değiştir]


Q[değiştir | kaynağı değiştir]


R[değiştir | kaynağı değiştir]


S[değiştir | kaynağı değiştir]


T[değiştir | kaynağı değiştir]


U[değiştir | kaynağı değiştir]



V[değiştir | kaynağı değiştir]


W[değiştir | kaynağı değiştir]


Y[değiştir | kaynağı değiştir]


Z[değiştir | kaynağı değiştir]



Teksas'ın en çok nüfusa sahip 100 şehri[değiştir | kaynağı değiştir]

2011 tahmini nüfusa göre düzenlenmiştir.[1]

Sıra Nüfus Şehir
1 2,145,146 Houston
2 1,359,758 San Antonio
3 1,223,229 Dallas
4 820,611 Austin
5 758,738 Fort Worth
6 665,568 El Paso
7 373,698 Arlington
8 307,953 Corpus Christi
9 269,776 Plano
10 241,935 Laredo
11 233,740 Lubbock
12 231,517 Garland
13 220,702 Irving
14 193,675 Amarillo
15 179,100 Grand Prairie
16 178,430 Brownsville
17 152,281 Pasadena
18 142,674 Mesquite
19 136,067 McKinney
20 133,742 McAllen
21 130,018 Killeen
22 126,697 Waco
23 122,640 Carrollton
24 121,387 Frisco
25 118,548 Beaumont
26 118,117 Abilene
27 117,187 Denton
28 113,931 Midland
29 104,664 Round Rock
30 103,931 Wichita Falls
31 102,106 Odessa
32 101,742 Richardson
33 98,737 Lewisville
34 98,564 Tyler
35 95,142 College Station
36 94,544 San Angelo
37 93,305 Pearland
38 87,473 Allen
39 84,856 League City
40 81,700 Sugar Land
41 81,336 Longview
42 79,368 Mission
43 79,147 Edinburg
44 77,321 Bryan
45 73,322 Baytown
46 72,513 Pharr
47 69,774 Missouri City
48 67,188 Temple
49 67,019 Flower Mound
50 66,122 Harlingen
51 64,780 North Richland Hills
52 63,131 Victoria
53 59,590 New Braunfels
54 58,973 Conroe
55 57,627 Mansfield
56 57,463 Rowlett
57 53,937 Port Arthur
58 52,443 Euless
59 51,283 Cedar Park
60 50,045 DeSoto
61 49,562 Georgetown
62 48,753 Pflugerville
63 48,444 Galveston
64 48,043 Bedford
65 47,385 Grapevine
66 46,685 San Marcos
67 45,945 Cedar Hill
68 45,763 Teksas City
69 43,374 Haltom City
70 43,001 Wylie
71 40,530 Keller
72 39,462 Coppell
73 39,310 Duncanville
74 39,028 Rockwall
75 38,690 Sherman
76 38,664 Huntsville
77 38,184 Hurst
78 37,653 The Colony
79 37,217 Burleson
80 37,097 Lancaster
81 36,721 Weslaco
82 36,501 Texarkana
83 36,420 Friendswood
84 35,766 Del Rio
85 35,425 Lufkin
86 34,872 San Juan
87 34,537 La Porte
88 33,405 Nacogdoches
89 32,834 Socorro
90 32,706 Deer Park
91 32,522 Copperas Cove
92 32,478 Schertz
93 31,754 Rosenberg
94 30,223 Waxahachie
95 29,681 Cleburne
96 29,293 Kyle
97 29,200 Farmers Branch
98 27,827 Leander
99 27,451 Lake Jackson
100 27,364 Big Spring

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynak[değiştir | kaynağı değiştir]