Tartışma:UEFA katsayıları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Son değişiklerin o yıul Avrupa Kupalarının bitimi ile yani Şampiyonlar Ligi'nin bitmesi ile yapılması gerektiğini düşünüyorum,arkadaşlar sıralamayı değiştirerek devre arasındaki sıralamayı geçirmişler bu yanlış,çünkü bu sıralamalar 2.dönem değişecek bu yüzden karışıklıklar çıkacak--Kızıl Şaman 11:46, 2 Şubat 2008 (UTC)

Kulüpler bazındaki sıralama hakkında.[kaynağı değiştir]

Kulüpler bazındaki sıralamanın hatalı olduğunu düşünüyorum.

İlk 20'de 4 İngiliz, 3 İtalyan, 4 İspanyol, 2 Alman ve 1 Fransız takım var iken Türkiye'den 6 takımın yer alması bir hayli ilginç. Oysa ilk 20'de hiç takımımız yok.

Kulüpler bazındaki sıralamada son 5 yılda elde edilen Avrupa performansı dikkate alınır ve bu sıralamaya göre; FB: 31. BJK: 60. GS: 70. TS: 140. Kayseri: 159. Gençlerbirliği: 168. sırada bulunmaktadır.

Ayrıca Gs ne zaman o kadar puan toplamış.

Son verilen kulüp sıralamasında virgül hatasından doğmuş olabilecek yanlışlıklar var bence. İlk 20'ye Sivas'ın bile girmesi ilginç hakikaten.Bu imzasız yazı 8.175.208.36 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Verilerin güncellenmesi gerekir. --Aoze 17:35, 12 Haziran 2009 (UTC)