Tartışma:Toplumsal değişme

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Tarih (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tarih maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tarih kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Felsefe (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Felsefe maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Felsefe kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Sosyoloji (Şablon-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Şablon  Bu madde Şablon-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Toplumsal Değişim mi acaba? Takabeg ileti 16:02, 31 Ocak 2009 (UTC)

Maddede bariz anti-komünizm propagandası var. Berlin duvarının yıkılması tek sosyal değişim midir? Şimdi Ekim devrimi ile kapitalizmin anası bellenmişti diye bir görsel eklesem yayınlayacak mısınız?88.232.144.210 21:29, 2 Ekim 2012 (UTC)

Gerçi anüs, vajina penis resimleri yayınlayan bir siteden böyle şeyler görmek normal olsa gerek. Seviye meselesi elbette.88.232.144.210 21:30, 2 Ekim 2012 (UTC)

Birde ilgili görselde Peace Meace felan yazan barış sembollü eşcinsel ergenlerin pankartlarını görüyorum. Siz adamı zorla Stalin taraftarı yaparsınız. Zaten her yerde komünistler olarak barış yanlısı olmadığımızı, tarihi sınıf çatışmalarından ibaret çıkar kavgalarının sentezinden ibaret gördüğümüzü ve siyasal iktidarı silah zoruyla ele geçireceğimizi belirtiyorduk. Psikopat olduğumuzu söylerdik, o pankartların tamamen tersi şeyler bize olumlu ifade gibi görünür.88.232.144.210 21:36, 2 Ekim 2012 (UTC)