Tartışma:Tenten'in Maceraları (film)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Amerikan sineması (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerikan sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerikan sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Çizgi film (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Çizgi film maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Çizgi film kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Bazı İngilizce cümleler kaldı. Ben birkaç kişiye soracağım. Yardım etmek isteyenlere duyurulur.--Olağan Şüpheli 15:37, 30 Ocak 2009 (UTC)

Adı Türkçe çevirip "Tenten'in Maceraları: Tek Boynuzlu Atın (veya Unicorn) Sırrı" yapalım mı?--Olağan Şüpheli 11:56, 1 Şubat 2009 (UTC)

IMDB.com TenTen'in Maceraları şeklinde yazmış. Türkçe kaynaklarda doğruluyor. Gerçi Türkçe kaynaklarda ikinci "T" harfi küçük. Araştırmak lazım. Duke 34 ϡ»» ileti ^^ 04:29, 8 Kasım 2011 (UTC)
Standartlara göre en uygun isim "Tenten'in Maceraları (film)" şeklinde. Duke 34 ϡ»» ileti ^^ 04:39, 8 Kasım 2011 (UTC)
Katılıyorum. Utku TanrıvereMesaj 04:42, 8 Kasım 2011 (UTC)