Tartışma:Tacik alfabesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Eski kaliteli maddeTacik alfabesi, eskiden bir kaliteli maddeydi ama bu statüsünü kaybetmiştir. Aşağıda maddenin iyileştirilmesi için öneriler bulunmaktadır. Bu sorunlar halledildikten sonra madde tekrar aday gösterilebilir. Kullanıcılar ayrıca bir hata olduğuna inanıyorlarsa bir inceleme isteyebilirler.
Vikiproje Sovyetler Birliği (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sovyetler Birliği maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İran (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İran maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İran kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Tacikistan (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tacikistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tacikistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Giriş kısmında birinci paragraf[kaynağı değiştir]

Üslup sorunu çözdüğünüz için çok teşekkürler, fakat şimdi yine de problem var, ama birtek Mozilla Firefox kullanıcılar bu problemi görebilir, çünkü Internet Explorer'da tamam gözüküyor. Ben Mozilla Firefox'u kullanıyorum, ve ilk paragrafta, özellikle bu paragrafın son cümlesinde, sözler biraz dağınıktır ve doğru dürüst gösterilmiyor. Örneğin: F
ars-Arap alfabesi; .gösterilmektedir, v.d. Lütfen birisi bu sorunu çözebilir mi? Çok teşekkürler! Runningfridgesrule 11:36, 9 Haziran 2008 (UTC)

Üslubu ben düzelttim ama Firefox kullanmadığım için ben de sorun yok. Galiba sorun ordaki Arapça harflerden kaynaklanıyor. Bu arada diğer paragrafları da düzeltmek gerek. ---- c3mâL 14:36, 9 Haziran 2008 (UTC)
+ arap harfleri ile yazılan kısmı Arapça şablonu içine aldım sorun hâlâ devam ediyor mu?---- c3mâL 14:39, 9 Haziran 2008 (UTC)
Evet - zaten o Arapça şablonu güzel değil çünkü o şablon kullanıldığı zaman "Arapça" kelimesi de ortaya çıkıyor, o yüzden çıkarttım, özür dilerim :-). Runningfridgesrule 14:45, 9 Haziran 2008 (UTC)
Bende çıkmıyordu Arapça yazısı. Özüre gerek yok ayrıca. Deneme amaçlı koydum o şablonu---- c3mâL 14:48, 9 Haziran 2008 (UTC)