Tartışma:Su mokaseni

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Taslak-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yaşam Ağacı (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yaşam Ağacı maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yaşam Ağacı kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amfibiler ve Sürüngenler (Taslak-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amfibiler ve Sürüngenler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amfibiler ve Sürüngenler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu yılanın Türkçe ya da İngilizce bir adı yok mu? Bilimsel sınıflandırmaya göre madde açılmış? Örneğin Pamukağız denemez mi?--Yürekli 00:49, 8 Ağustos 2008 (UTC)

Maddeleri Türkçe adıyla açmaya özellikle dikkat ediyorum. Ancak malesef çoğu hayvanın Türkçeye geçmiş bir adı yok. Vikipedi:VikiProje Zooloji sayfasında da Türkçe ismini bilmiyorsanız latince adıyla açın deniliyor. Bu yılan için pamukağız ismini kullanabilirmiyiz tekrar bakacağım. İlgilendiğiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar--Gökhan 00:56, 8 Ağustos 2008 (UTC)
Türkçe adı makosenmiş ek olarak pamuk ağız olarak da bilinir yazıyor. Düzeltiyorum, teşekkürler--Gökhan 01:00, 8 Ağustos 2008 (UTC)

Ben teşekkür ederim.İyi çalışmalar.--Yürekli 01:07, 8 Ağustos 2008 (UTC)