Tartışma:Sohum

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Yunanistan (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yunanistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yunanistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Gürcistan (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Gürcistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Gürcistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

abhazya "de facto Abhazya Özerk Cumhuriyeti" değildir bu abhazyanın fiilen gürcistana bağlı olduğu anlamına gelir ama durum tam tersidir. yani özerk kelimesi fazladır ve yanlıştır.

Halbad! Sadece bir iki kelimeyi çıkarmak yerine maddeyi geliştirerek Vikipedia'ya katkıda bulunabilirsiniz. --Kilimanjaro 18:42, 22 Nisan 2008 (UTC)

Geri dönüş kargaşası[kaynağı değiştir]

  • Şu an madde de hiçbir bilgi yok.Madde kilitlendi.Birisi şu düğümü çözsün ve yapılan değişiklik hakkında buraya not düşsün.--Yürekli 18:58, 11 Ağustos 2008 (UTC)

Bu Sohum'dur. Örnek:

Takabeg ileti 19:00, 11 Ağustos 2008 (UTC)