Tartışma:Shang Hanedanı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Çin (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Çin maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Çin kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Pinyin kullanımı konusunda pek cok vikici hemfikirdir.

Cince isimler tartismasi icin Vikipedi tartışma:Türkçe'nin kullanımı--CenkX 02:59, 1 Haziran 2008 (UTC)

Türkçe ansiklopedilerde ve atlaslarda Türkçesi kullanılıyor. Eğer Türkçesi kullanmamızla hayati hata ortaya çıkıyorsa o zaman düşünmeliyiz. Fakat bu madde için öyle hata ve yanlışlık söz konusu değilir. Dolayısıyla Türkçesini kullanıyoruz. Takabeg ileti 03:25, 1 Haziran 2008 (UTC)

Takabeg! yazdigim Turkce okunusunu niye siliyorsun! --CenkX 06:29, 1 Haziran 2008 (UTC) pinyini duzenleyeceksen uzerinde duzenlesene. senin ne sorunun var benimle??--CenkX 06:31, 1 Haziran 2008 (UTC)

Sizinle sorunum yok. Ben sadece bilgilerin doğru olup olmadığına bakıyorum. Sizinki shangchao bu yanlıştır. Siz bu hatayı yaptıysanız da başkası yaptıysa da hiç fark yoktur. Hata hatadır. Takabeg ileti 07:26, 1 Haziran 2008 (UTC)
shangchao hata falan degil, sadece uzerine tonlari konulmamis yazim sekli. uzerine tonlarini ilave edebilirsin. ama sen kasitli olarak benim yazdigim turkce okunusunu siliyorsun. onu bir an once geri getir lutfen!--CenkX 07:43, 1 Haziran 2008 (UTC)

Kuruluş Tarihi ve Yeri[kaynağı değiştir]

Kuruluş tarihi MÖ 1766 ve kuruluş yeri modern Anyang yakınları olarak değiştirilebilir. Sarı Nehir yazılmış ama öyle bir bilgi okumadım ben kitaplarda 176.42.19.249 20.55, 25 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]