Tartışma:Schindler'in Listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Amerikan sineması (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerikan sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerikan sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Polonya (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Polonya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Polonya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

schindlerin listesi bulundu[kaynağı değiştir]

http://www.torrentalem.com/alem-forum/schindlerin_listesi_bulundu-t2668.0.html

yazıyı kirletmek istemedim sinemadan sorumlu bir kişi veya bu işten anlayan birisi yazıyı güncelleyebilir. Gerçek listenin bulunuşu tarihi bir durumdur. — Bu imzasız görüş 78.179.155.63 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın 78.179.155.63; Estağfurullah ne kirletmesi... Lakin link kırık? Ayrıca forum siteleri malumunuzdur ki güvenilir kaynaklar değildir. Bir de şu var, kanaatimce bilgiye ulaşan kişi değişiklik yapmalı, Vikipedi'de malumunuz hiç bir şey kaybolmaz, bu sebeple çekinmeden katkınızı yapabilirsiniz. Saygılarımla, iyi vikiler! chansey Mesaj 20:51, 10 Ocak 2017 (UTC)