Tartışma:SüngerBob KareŞort

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Çizgi film (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Çizgi film maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Çizgi film kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Adil kullanım resimleri çok fazla. Sadece tanıtım, eğitim vb. amaçlı kullanan bu resimler hakkında tek bir kelimede geçmemiş. Adil kullanım resimlerinin temizlenmesi gerekiyor.--Machiavelli' msj 20:49, 2 Temmuz 2007 (UTC)

10 gündür bir cevap alamadığım için uygun olmayanları kendim çıkarıyorum. Sünger Bob'u tanıtan özgür lisanslı alternatif olduğu için telifli tüm resimlerini çıkardım.--Machiavelli' msj 13:52, 12 Temmuz 2007 (UTC)

Bence bilgi kutusunun içerisinde Resim:SpongeBob SquarePants.gif çizgi dizinin logosu kullanılmalı sadece Sünger Bob'un resmi değil. sünger Bob'un resmi ise şu anki olmaz deniyorsa bilke Sünger bob'un neye benzediğini anlatan commonsta birçok resim var.--Machiavelli' msj 18:06, 16 Temmuz 2007 (UTC)

Yeni logo yüklendi. Teşekkürler... Gökay Yıldız 08:30, 15 Mayıs 2010 (UTC)

İsim değişikliği[kaynağı değiştir]

Maddenin adı SüngerBob KareŞort olması gerekiyor. Diğer dillere de bakarsanız doğru olduğunu göreceksiniz. --c3mâL 10:15, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Ancak İngilizce'deki "Squarepants" sözcüğündeki "Pants", pantolon anlamına geliyor. Gökay Yıldız 18:40, 14 Mayıs 2010 (UTC)
Ama çizgi filmin Türkçesinde "KareŞort" diye geçiyor "KarePantolon" dendiğini duymadım :) --Hedda Gabler 10:34, 22 Mayıs 2010 (UTC)

Karekterlerden İhtiyar Jenkins uzun yıllardan beri ihtiyar jimkins diye yazıyordu düzelttim Kullanıcı:Bumo 13:07, 13 Eylül 2011 (UTC)

Yazım ve Noktalama İşaretleri[kaynağı değiştir]

Yazım ve noktalama işaretlerinde bir sürü hata buldum. Bu hataların en kısa sürede düzeltilmesi bence çok iyi olur. Örnek1:sqılıum ; doğrusu:Squillium ve örnek2: Shaldon James Plankton ; doğrusu:Sheldon James Plankton

Sorunları ve imla hatalarını düzelttim. Teşekkürler... Gökay Yıldız 21:02, 14 Mayıs 2010 (UTC)