Tartışma:Roswell Kazası

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Roswell UFO Vakası sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

uzaylı otopsisi[kaynağı değiştir]

uzaylı otopsisi adı altında verilen video komik bir replika'dan başka bir şey değildir, bunu yazan arkadaş kaynak belirtebilir mi, belirtemez, haliyle youtubeden görüp etkilenip yazıldığına dair düşüncelerim var, daha ayrıntılı bilgi almak için roswell adındaki olayın filmini izlemek bile daha mantıklı geliyor. :S


Bence Yanılıyorsun, bu olay gerçek olabilir. Teknolojinin o yıllardan sonra nasıl bir patlama yaptığını düşünsenize. Bu yakalanan ufo teknolojisi incelenip bu güne kadar gelinmiş olunabilir pekala.


LÜTFEN ARAŞTIRMACI OLALIM.... SADECE BU DEĞİL BİŞ KAÇ OLAY DAHA VAR DÜNYA ÜZERİNDEKİ GARİP PATLAMALARI Bİ ARAŞTIRIN

Bu olay gerçektir veya değildir. Vikipedi'ye uygun yazılmamış, girişinde taraflılığı belli oluyor;

".....bir " uzay gemisi " ele geçirildiği duyuldu..... ABD Ordusu ....iddia etti."

Bu olay tamamen gerçektir bana göre.Evren sürekli genişleen bir silindir ise ve biz çok küçük bir noktada galakside isek o zaman geri kalan yerlerde birileri daha olabilir.Bu konuyu merak eden kişiler bunu araştırabilir,yalanlayanlar ise olasılık okuyabilirler.Evrende yalnız olma olasılığımız kaçtır?



Evrenin büyük olması onun her yerini yaşama uygun kılmaz. Aksi somut kanıtlarla kanıtlanana kadar tek yaşamın olduğu yer Dünya'dır. Zaten yaşamın bi kere bile gerçekleşmesi çok düşük bi ihtimaldir.


otopsi görüntülerine dikkatli bakalım ! kullanılan tüm malzemeler (saat - telefon - kadavra aletleri - vs.) olayın gerçekleştiği yıla ait olan eşyalardır dikkat çeken diğer bir unsur giyilen koruma elbiseleri otopsi bu şekilde yapılmaz ama söz konusu başka bir dünyadan gelen yaratık içinse her türlü virüs tehtidine karşı uygulanan bir durum şaşırtıcı değil. tek şüpheli durum !uzaylı yaratık üzerinde yapılan otopsi yakın çekimlerinde ortaya çıkıyor bu da kesim işleminde görülüyor derinin makas veya kesici diğer aletlere olan tepkisi farklıdır görüntülerde bir deri değil bir plastik kesiliyor gibi.

ABD ordusu yaşanan bu olay için ilk önce balon sonra da atlayış kuklaları diye iki tane bildiri yayınladı her iki bildiri en az 300 sayfadan oluşan detaylı açıklama içeriyor olayı görüntüleyen kameraman görüntüleri reality programı yapan bir televizyoncuya ismi gizli tutulmaz şartı ile satmıştır hala kameramanın kim olduğu bilinmiyor Swan1907 (mesaj) 05:44, 20 Temmuz 2012 (UTC)


Bununla ilgili eklenen videoya şu alien otopsy diye geçen uzaylı otopsisine inanan "..." var mı bilmiyorum. Varsa bunlara biyolojik sistematiği hatırlatmak gerekir. Eğer bu gerçekse, videoda inceleme konusu olan uzaylı arkadaşın sistematiği şöyle,

Alem: Hayvan

Şube: Vertebralı

Sınıf: Memeli (meme uçları var lan resmen, beş parmaklı felan, kulak kepçeside var :) )

Takım: Primat (bildiğin primat ve insansı görünümlü)

Cins: Homo (Şıp demiş Homo Sapiens'in burnundan düşmüş resmen)

Tür: Uzaylı (puhahaha :))

Bilateral simetride gösteriyor ayrıca. Bunu da ekleyelim. Gözler, ağız burun aynı insan yahu, bu evrim dünyadaki rotayı mı izlemiş ne :) Bir kıl yok vücudunda (saç sakal, tüy vs.), o da nedendir bilinmez.88.231.40.105 22:39, 22 Ocak 2013 (UTC)