Tartışma:Romantizm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Çift malale olmayıp biri akım diğeri dönem olarak ele almıştır dolaysıyla benzerlikler elbette taşıyacaktır ama tıpkısının aynısı olmadığı için "çift makale"başlığı kaldırılmıştır.

  • O vakit akım olana "Romantizm akımı" diğerine "Romantik dönem" densin? Makaleler tamamen aynı olmak zorunda değil çift makale şablonu için, aynı konuyu içerdikleri zaman konuyor şablon. Adlandırmayı uygun bir şekilde yaparsak belki daha iyi olur farklılıklarının belirginleşmesi açısından (: - Kubra 12:34, 25 Ocak 2006 (UTC)

üslup değişikliği[kaynağı değiştir]

rastgele sayfa sekmesine tıklayınca bu sayfaya geldim. viki standartlarında gözükmediği için değişmesi gerekiyor. kes-yapıştır editörlüğüne ve daha fazla viki-dışı sekmeye ihtiyacı var. Süleyman Habib 13:05, 27 Mayıs 2006 (UTC)

İsim değişikliği[kaynağı değiştir]

"Romantizm akımı" maddesine rastladım. Realizm, Kübizm, Natüralizm gibi kullanımlar varken "akımı" kullanımını doğru bulmadığım için köy çeşmesinde maddenin "Romantizm" adına geri getirilmesi gerektiğini düşündüğümü belirttim. Eğer itiraz olacaksa, tartışılabilir...--вяí¢αи76ileti 21:14, 11 Aralık 2009 (UTC)