Tartışma:Rolling Stone'un Tüm Zamanların En İyi 500 Albümü

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

En büyük çok çeviri olmuş. En iyi diye değiştirilmeli [1] [2] diye düşünüyorum. Ayrıca aynı isimde bir başka liste yoksa ismi uzatmamak adına "Tüm zamanların en iyi 500 albümü" desek (liste ifadesi orijinalinde yok). Ya da en azından dergisi ifadesini atsak. --SayginerV-posta 18:13, 28 Ekim 2011 (UTC)

İlki için katılıyorum. İkinci değişiklik içinse aklımda soru işareti var. İngilizcesi "The 500 Greatest Albums of All Time" bu maddenin. Dikkat edildiği üzere büyük harfler kullanılmış, özel isim yani. Özel ismin Türkçe karşılığı yok sanırım. Varsa onu kullanalım, yoksa Almanca Vikideki gibi bir adlandırma da tercih edilebilir.--Rapsar da ne ki? 18:17, 28 Ekim 2011 (UTC)
Bu liste, kitap ya da albüm gibi ayrı çıkarılan bir ürün olmadığı için Türkçe'de Ölmeden Önce Dinlemeniz Gereken 1001 Albüm örneğindeki gibi bir çevirisi yok. Gazetelerde özel isim olarak algılanmadan verilmiş. Büyük yazımın yanlış olacağını düşünüyorum. --SayginerV-posta 18:34, 28 Ekim 2011 (UTC)
Dolanırken gözüme çarptı böylece kalmış. "En büyük çok çeviri olmuş. En iyi diye değiştirilmeli [3] [4] diye düşünüyorum. Ayrıca aynı isimde bir başka liste yoksa ismi uzatmamak adına "Tüm zamanların en iyi 500 albümü" desek (liste ifadesi orijinalinde yok). Ya da en azından dergisi ifadesini atsak." diye tekrarlamak istiyorum. --Sayginerv-posta 20:47, 8 Temmuz 2012 (UTC)