Tartışma:Rockefeller ailesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Lütfen VPBanner şablonu yerine Tartışma şablonunun |proje= parametresini kullanınız.

Bilgi Eksikliği[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Rockefeller ailesi ile alakalı çoğu internet siteleri veya ansiklopedik kaynaklarda tonlarca bilgiler veya komplo teorileri yazmakta iken vikipedi tr sayfasında tek satırlık yazı sizlerce de yetersiz değil midir? Madde içeriğinin genişletilmesi hususunda benden daha üstün olan arkadaşları konu üzerinde çalışma yapmaya davet ediyorum. En azından vikipedi ingilizce sayfasını Türkçeye çevirsek fena olmaz mı? http://en.wikipedia.org/wiki/Rockefeller_family Saygılarımla, ensarduskun 23:36, 22 Ekim 2013 (UTC)

Eksik de, bu gelişip sadece komplo teorileriyle değil sağlam kaynaklarla desteklenerek olsa daha iyi olur :)--RapsarEfendim? 21:14, 22 Ekim 2013 (UTC)

Rockefeller ailesi ve komplo teorileri[kaynağı değiştir]

Rockefellerler hakkında bir başka komplo teorisi de vardır. Bu teoriye göre Rockefeller ailesinin asıl amacı dünyadaki insan nüfusunu azaltmaktır. Yani çıkardıkları savaşlar ve virüslerle nüfusu dengede tutmaya çalışmaktadırlar. Bu teori sebebiyle birçok insan Rockefeller ailesine sıcak bakmamaktadır. Örneğin, Svalbard'da bulunan küresel tohum deposunun yapılış amacı bu aileyle ilişkilendirilmektedir. Çünkü bu depo olası felaketlerden sonra geriye kalacak insanlar için yapılmıştır. Bu akla hemen hangi insanlar geriye kalacak sorusunu da getirmektedir.

Sonuç olarak bunlar birer komplo teorisidir ve doğrulukları tartışmalı konulardır. YA20 YA20 16.01, 11 Şubat 2020 (UTC)

Eliniz de bulunan onca Teknoloji şirketin olmasına rağmen uzayın derinliklerine gitmeyi başaramadınız. Buna Rağmen her şeyin farkındayız kabullendirdiniz . Bi acıdan Zor Bi Acıdan kolay Olduğunu Düşünüyorum Yapılamaz yoktur Azim ve Kanaatle uzağı Yakın Yakını Uzağa Er yada gEC BULUNUR .bULMAK İÇİN tEK Siz değil tüm Uluslar ve Gelecek NesillerİN cALIŞMASI köstek Olmayın Fırsat Verin . öNLERİNE tAŞ değil Yol OLUN eMİNİM Kİ Cok güzel yerler bulacağız .Bu insanlığa Güzel FIrsat ve umutla sizlerden nefret bi yandan haklı gören genç