Tartışma:Rock müzik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Müzik (Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Belirtilen gruplar, tarihleri ve türlerine bir bilenin el atması lazım. Bakalım bir gün zaman ayıracağım. Ayrıca burası forum değil farkındayım ancak keçi kesme şu bu diyen arkadaşları esefle kınamak istiyorum. --MustafaÖzkan1989 21:23, 18 Şubat 2009 (UTC)

evet katılıyorum. bu makalenin çok daha ayrıntılı şekilde geliştirilmesi gerekiyor; ancak kolay bir iş de değil. elimden geldiğince kişisel görüşleri çıkardım, elle tutulur birşeyler eklemeye çalışacağım. abuk subuk şeyler yazılmış gerçekten de.. ansiklopedik bilgi değil ortaokul ödevi gibi :) --85.101.154.172 00:04, 5 Nisan 2009 (UTC)

Kesinlikle geliştirilmesi gerekiyor bu sayfanın. Çünkü zaten ülkemizde yanlış bilinen bir müzik türü yanlışta anlatılınca daha da bir işin içinden çıkılmaz hale giriliyor örneğin Jazz ve Blues kökeninin daha net anlatılması ve tarihçesinde Rock'n Roll 'un gelişimden bahsetilmeli bence...

çok hata dolu bu makalede[kaynağı değiştir]

Bence ansiklopediden araştırılıp daha iyi bi metin hazırlanabilir... Fazla birşey değill toplasanız 4 saatinizi alır. Hee bide glam rock,garaj rock vb... bunlar açıklanmamış. Bence açıklansa daha iyi olucak. Çünkü glam rockın ne olduğunu merak eden bir sürü insan var günümüzde. şimdiden teşekkür ederim. by emre...

Bunu yazan kesin emo'dur.[kaynağı değiştir]

Tamamen saçmalıklarla dolu bir başlık. iler tutar tarafı yok! Grup tarihleri'de tamamen yanlış. Deep Purple ve Black Sabbath'a 80' sonrası gruplar demiş bunu yazan koca kafalı arkadaşımız. Bunu yazanın emo olduğu kanaatindeyim. Elin kırılsaydı da bu yazıyı yazmasaydın diyorum..

Bu maddeyi yazan kim? Veya nereden kaynak alıyor? Acilen Kaynak eklenmesi lazım. Kafandan Mı yazıyon bunları --Mertdemİrci (mesaj) 08:33, 14 Aralık 2012 (UTC)

Maddenin yetersizliği[kaynağı değiştir]

maddenin türkçe hal, ingilizce versiyonundan daha yetersiz. İnglizce halindeki Rock'ın alt türleri kısmı Türkçe halindekinden çok daha fazla.Umursamazbirey95 (mesaj) 21.38, 5 Mart 2022 (UTC)[yanıtla]