Tartışma:Renault

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Bu madde bir otomobil markası üzerine. Ermeni tasarısı ile ilgili boykot haberinin bu madde de yeri yok. Vikipedi'nin siyasi propaganda yeri olmadığını anlayamayacak kadar küçük zihniyetlerin artık değişmesi gerek. Bu ülke sizden çok çekti. Yeri burası olmayan satırların maddeden çıkarılmasını istiyorum. Değişiklik savaşı başlatıldığı için de müdahele edemiyorum. Bilginize. --Mskyrider 10:54, 5 Kasım 2006 (UTC)

Eklenen içeriğe şimdi göz attım. Bu tür Türk tüketici birliklerinin boykot listelerine girdi tarzındaki cümleler madde ile doğrudan ilgili değil. Şayet eklenmesi gerektiği düşünülüyorsa, Türk tüketici birlikleri veya Türk tüketici birliklerinin boykot listesi şeklinde bir madde açılmalı. Bu tür bilgiler eklenmeye başlanırsa, tüm dünyada yüzlerce benzer haberler de eklenebilir ve sonucuna ansiklopedi maddesinden çok uzak bir hâl alır. İçeriği bu nedenle geri alıyorum. --Ugur Basakmesaj 11:03, 5 Kasım 2006 (UTC)
İçeriği ben geri almadan önce başka bir kullanıcı geri almış. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 11:04, 5 Kasım 2006 (UTC)
  • Aynı görüşün altına imza atıyorum. Maalesef işin kolayına kaçarak burayı bazı şahıslar siyasi mücadele platformu olarak gördükçe wikipedide işimiz çok zor. --Atacameñoileti 11:06, 5 Kasım 2006 (UTC)
  • Kullanici boykot listesi acmis zaten: Fransız Şirketlerine Boykot ancak bu listenin de ansiklopedi icin uygun olmadigini dusunuyorum. Fransiz mallarini bulmak isteyen bir kisi kategorilerle bulabilir; bu sekilde listelenip maddelenmesini dogru bulmuyorum. Bunun sonu dunyadaki bir cok ulke ile olan boykotlarin listesine gider; haftalik magazin dergilerinin yapacagi bir sey bence. Citrat 14:35, 5 Kasım 2006 (UTC)
  • Madde iyice bir elden geçirildi.--Yürekli 16:32, 13 Temmuz 2008 (UTC)