Tartışma:Portekiz'deki şehirler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Portekiz (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Portekiz maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Portekiz kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Eski seçkin listePortekiz'deki şehirler listesi, eski bir seçkin listedir. Aşağıdaki madde aşamalarındaki bağlantılardan onun ilk adaylık sayfasını ve neden statüsünü kaybettiğini bulabilirsiniz. Eğer seçkin madde kıstaslarını tekrar karşılayacak noktaya gelmişse maddenin tekrar seçkin liste olması için onu aday gösterebilirsiniz.

Kaynak göster[kaynağı değiştir]

Bu maddeye eklenmiş olan "kaynak göster" şablonlarının kullanımı açırı olmuş. Vikipedi:Doğrulanabilirlik sayfasında belirttiği üzere, "İtiraz edilmiş ya da edilmeye müsait her materyal maddenin içinde güvenilir bir kaynak gösterilerek desteklenmelidir." Yani her cümle bir bilgi içermesine karşın her cümle için kaynak gösterme mecburiyeti yok. Kimsenin itiraz etmeyeceği bir bilgi söz konusuysa, kaynak verilse de olur, verilmese de olur. Tabii itiraz edecek kişinin de itirazının makul olması gerekir, örneğin "nüfusu az olan belediyelerde ise hiç şehir bulunmamaktadır" cümlesine itiraz edenin karşı örnek vermesi de gerekir. Bu yüzden gereksiz buduğum kaynaksızlık şablonlarını çıkaracağım. --İnfoCan 14:25, 8 Eylül 2010 (UTC)