Tartışma:Pelin Batu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tarih okuyana mı tarihçi denir yoksa tarihte Ph D yapana mı? Tarih programı yapıyor, tarih kitabı yazmış ama oyunculuk dışında mesleği edebiyatçı çünkü edebiyat doktorası yapıyor. Dizikaygisiz 12:19, 18 Temmuz 2010 (UTC)

Doktora yapması şart değil. Lisans eğitimi yapan herkesi de tarihçi kategorine sokamayız, aslında teorik olarak ve fiilen tarihçi olsalar da. Tarih programını tek başına sunuyor olsaydı tarihçi olarak kategorilenirdi, ama Tarihin Arka Odası'ndaki üçüncül konumu buna uygun değil. Ama tarih kitabı yazınca kesinlikle tarihçi kategorisini kazanıyor. Tarih lisans eğitimi ile televizyon programı ise pekiştiriyor. İyi çalışmalar.--iazak 10:52, 21 Temmuz 2010 (UTC)

"Kaynakça"da yer alan 4 (dört) kaynağın ikisi kişinin dine yaklaşımına ilişkin. Ayrıca -daha kötüsü- 3 (üç) tanesi kendi ifadeleri, yani bağımsız kaynak değil. Metne "kaynaksız" etiketi ekliyorum. Bu maddeye konu olan kişi dine yaklaşımından ötürü KD değilse, maddeye benden daha çok ilgi duyan Vikipedistlere kişinin kayda değerliğini gösteren "güvenilir kaynaklar" eklemelerini öneririm. --E4024 (mesaj) 11:21, 22 Temmuz 2016 (UTC)