Tartışma:Otto Kretschmer

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Almanya (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Almanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Almanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ne telif hakıı arkadaşlar o makale benimde üye olduğum bir forum sürekli bişeyler de eklediğim bir forum. ben fedo ya sölerim isterseniz ama öle telif haklık bişey yok.İsterseniz alıta by fedaykinde yazabilirsiniz ben yazdım fakat silindi başka bir makalede Ayrıca benim burda bu makaleyi buraya koyamın sebebi kimsenin bu ismi bilipte google da aratamayacağı gerçeğine rağmen insanların böle tarihin entersan insanlarından da haberdar olmasını sağlamak.Ve tarihin sanılanın aksine sıkıcı ve anlaşılmaz bir bilim dalı olmadığını birşekilde göstermek.

Ya kusura bakmayın ama ne demek istediğiniz hiç anlaşılmıyor. Biraz daha açık konuşur musunuz? Makale sizin mi değil mi? --85.107.29.129 11:11, 25 Mart 2006 (UTC)

Diyorum ki bu telif hakkı ihlali olabilir dediğiniz makale, benim de üye olduğum sürekli yazılar yazdığım bir forumdan alıntı..Makalenin yazarı fedaykin nick li bir forum arkadaşı.Ben bundan önce bir makalede bunu belirtmek istedim ama kaynak olarak göstermeme izin verilmedi. Ben fedaykine şahsen sorarım gerekirse ama bu makale ye konu olan kişinin google da ismini yazıpta kim diye bakamayacağı ( kişinin ismini ne yaptığını kaçımız bilebilirzki) ben makaleyi koyana kadar siz de dahil kimsenin tanımadığı, ve heryerde karşısınıa çıkmayacak tarihe mal olmuş biri.Benim amacım böle enteresan hikayeleri ve kişileri buraya koyarak tarihin sıkıcı olmayan yönünü de insanlara göstermek..ama telif hakkıyla ilgili kendi standartlarınıza uymuyorsa silebilirsiniz makaleyi ben bu makalede yazan herşeyi biliyorum zaten....