Tartışma:On İki İmam

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İslam (Liste-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Hiçbir okunurluk yok vikicücelerin ve vikipedistlerin yardımını bekliyorum....

Aboo.Çok zor bi halde.Ama hallederiz.Sağlamcıileti 20:56, 28 Eylül 2007 (UTC)


Uzman ilgisine ihtiyacı var, madde taraflı.Heryerinde İslam dininin ünvanları kullanılmış(Hz., R.A. gibi).Bu yüzden uzman biri baksa iyi olur.Sağlamcıileti 20:59, 28 Eylül 2007 (UTC)

Telifli içerik çıktıktan sonra kalan içerik maddenin M1 ile silinebileceği türden oldukça eksik bir içerikti. Bu sebeple şimdilik taslak olmasını sağlayacak kadar içerik girildi. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 19:08, 29 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar. Şiilik maddesine bakarsanız anlarısınızdır ki bu imamlar Şiiliğin bütün mezheblerin kabul ettikleri imamlar değil, Onikiciliğin kabul ettiğiğ imamlardır. Dolayısıyla başlığının Oniki İmam olarak değiştirilmesi gerekiyor. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 23:17, 25 Nisan 2008 (UTC)

ehl-i sunnet on iki imam ve özellikleri hakkında kesinlikle şia ile aynı çizgide değerlendirilemez. zira imamet konusu ehl-i sunnetin gündemine bir inanç esası olarak hiç gelmemiştir.Arifarslan (mesaj) 18:02, 21 Ekim 2013 (UTC)