Tartışma:Obezite

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje 10K (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki 10K maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje 10K kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Tıp (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlıksız =[kaynağı değiştir]

Obezitede suçlu sanki sadece kolalı içecekler, burgerler vb. gibi gösteriliyor. Ama esas sorun insanların bilgisayar ve TV başında hareketsiz kalmaları, spor yapmamaları. Bir beslenme uzmanı şunu rahatlıkla söyleyebilirmki dengeli beslendikten, spor yaptıktan sonra aşırıya kaçmamak suretiyle kola, burger vb gıdalarda meyve suyu vb.ye alternatif olarak alınabilir.Bu imzasız yazı 88.234.139.95 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Ayrıca yediklerimiz ve içtiklerimiz tek başına kilo problemi oluşturmaz. Yakılan kaloriden fazlasını almadığımız yumurta, et, süt vb dahil belli bir besini abartı derecesinde yemediğimiz veya içmediğimiz sürece tüm yiyecek ve içecekler dengeli beslenmenin bir parçası olabilir.Bu imzasız yazı 85.108.94.170 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Standardizasyon sorunu[kaynağı değiştir]

Obezite başlığı altında yaptığım değişikliklerden bir paragraf (kaynak koymayı atladığım için) "telif" gerekçesiyle geri alınmıştı; oysa, bu paragrafın alındığı kaynak, kaynakça listesinde vardı. Önceki metine bakıldığında, girilen bilgilerin çoğuna kaynak verilmediği izlenmektedir. ASedatC 06.55, 26 Mart 2020 (UTC)ASEDATCASedatC 06.55, 26 Mart 2020 (UTC) 26.03.2020