Tartışma:Oasis

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Oasis (müzik grubu) sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Müzik (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

son albüm ile ilgili eksiklikler var.Ayrıca grubun dağılışı kabaca ele alınmış.

Maddenin Nesnelliği[kaynağı değiştir]

"Bir sonraki stüdyo albümü Standing on the Shoulder of Giants, Oasis'in ticari anlamda en başarısız albümü olmuştur. Bu başarısızlığı kimileri yanlış single seçimlerine bağlamıştır. Oasis hayranları arasındaki bölünme artmıştır. Where did it all go wrong?, Go Let it Out, Fuckin' in the Bushes albümün öne çıkan şarkılarındandır. Gas Panic! kötü bir single seçimi olmuştur. Noel Gallagher'ın bir şarkı yazarı olarak eskisi kadar iyi olamadığı konuşulmaya başlanmıştır."

yazıyor fakat https://www.youtube.com/watch?v=D431CwC9wTw videosunda like/dislike oranı ve yorumlar bunun tersini söylüyor.

--212.252.166.157 03:39, 24 Haziran 2015 (UTC)