Tartışma:Nickelodeon (Avrupa)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Neden ha bire Nickelodeon (Türkiye) sitesini dış bağlantılara koyuyorsunuz.178.233.14.210 06:25, 23 Ocak 2012 (UTC)

Dış bağlantı Türkiye'ye ait değil. Genel Avrupa bağlamında bir bağlantıdır. Bulunduğunuz ülkenin sunucusuna göre otomatik yönlendirme konulmuş. Sonuç olarak bu bağlantı Türkiye'ye özgü değil. Diğer eklenen bağlantı ise Avrupa değil Nickelodeon İngiltere'nin internet sitesidir. O yüzden onun konulması yanlış.--insan|perver 09:27, 23 Ocak 2012 (UTC)

Öyleyse 'Bulunduğunuz ülkenin sunucusuna göre otomatik yönlendirme konulmuş' demenize rağmen neden o bağlantıyı kaldırmıyorsunuz kısacası sonuç olarak o site Nickelodeon (Avrupa)'nın sitesi değil.Nickelodeon'un ülkeye göre değişen internet sitesi 178.233.14.210 08:53, 25 Ocak 2012 (UTC)

Bu bağlantıyı koyma sebebim İngilizce Viki'de de bu bağlantının yer almasıdır. Dediğiniz gibi eğer bu bağlantıyı Nickelodeon Avrupa'nın resmî sitesi olarak kabul edemezsek o hâlde hiç bağlantı koymamamız gerecektir. Çünkü sizin eklediğiniz bağlantı da Nickelodeon İngiltere'nin sitesi yani yine "Avrupa" değil.--insan|perver 14:03, 30 Ocak 2012 (UTC)

Anlamadım gitti neden ısrarla kaynaksız bilgi koyuyorsunuz eskiden Nickelodeon (Türkiye)'nin tartışma sayfasına koyuyordunuz o kapandı diye şimdi buraya kaynaksız bilgi koyuyorsunuz.Kullanıcı:Biyergeyiyer 13:33, 30 Ocak 2012 (UTC)

Kime dediğinizi anlamadım; ancak son değişiklikle ilgili olarak bana diyorsanız. Açıklayayım bu konuyla ilgili D-Smart'ın resmî Facebook sayfasında kendileri belirtmiş. Kaynaksız değil. Diğer söylediklerinizi anlamadım. (Eğer bana demek istediyseniz.) --insan|perver 14:15, 30 Ocak 2012 (UTC)

Lütfen D-smart'ın reklamlarına kanmayın ve o 1 şubat yazısını da kaldırın gördünüz gibi hala ingilizce, kaldırın. Aslında ben zaten türkçe seçeneği eklenmeyeceğini bildiğim için kaldırmıştım Kullanıcı:Bumo 07:48, 1 Şubat 2012 (UTC)