Tartışma:Nazi Almanyası'nda eşcinsellere yönelik zulüm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje LGBT (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki LGBT maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje LGBT kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Almanya (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Almanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Almanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde yeterli sayıda kaynak göstermiyor ve az sayıda gösterilen kaynaklarda taraflı bakış açısına sahip ve bu maalesef maddeye de yansımış. Nazi Almanyası'nda eşcinsellere uygulandığı iddia edilen zülmün (ayrıca Holokost'un bir parçası olarakta gösterilmiş ve bu ayrı bir tartışma konusu) önemli kısımlarında kaynak yok. Bazı kısımlar ise çoğu yerde zulüm olarak adlandırılmasa bile zulüm olarak geçmiş. Eğer ikna edici kaynaklar ve bir açıklama gelmezse maddenin bazı kısımlarında çıkarmalar yapılmadıkça taraflı şablonunun çıkartılmaması gerektiğini düşünüyorum.. --Desonlive (mesaj) 22:41, 9 Haziran 2015 (UTC)

bu konu bir iddia değil, kaynaklı bir bilgi, ortada tartışma konusu yok. diğer viki dillerine de göz atabilirsiniz. taraflı etiketini çıkartıp kaynaksız olarak etiketliyorum. --kibele 20:56, 14 Temmuz 2015 (UTC)