Tartışma:National Basketball Association

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

En iyi beşler bölümü[kaynağı değiştir]

En iyi beşler şeklinde çok karışık bir liste eklenmiş. Düzenledim. Ancak resmi birşey mi bilmiyorum. Sizce kalsın mı? Eğer kalacaksa yeni bir yeni bir madde açılıp oraya taşınmalı bu arada... --Math34 19:10, 10 Temmuz 2006 (UTC)

Bölümü taşıdım. Ve NBA sayfası içinde o maddeye (NBA'in en iyi beşleri) bağlantı verdim... --Math34 10:58, 4 Ağustos 2006 (UTC)

Madde adının Türkçe bir isimle değiştirlmesini istiyorum örn:Amerikan Ulusal Basketbol Ligi ve ya Ulusal Basketbol Birliği gibi...E-92'yi İzlemeye Devam Edin! 17:53, 28 Ocak 2009 (UTC)

National Basketball Association'un Türkçesi Ulusal Basketbol Birliği'dir. Bu sayfanın adının Ulusal Basketbol Birliği olarak değiştirilmesi daha mantıklıdır.

Katılıyorum. Bu maddenin İngilizce açılımı değil kısaltması ünlüdür. Eğer kısaltmaları maddelerde kullansaydık NBA'i desteklerdim ancak kullanmıyoruz ve Türkçe'de karşılığı olan birşeyin İngilizcesini kullanmakta pek fayda görememekteyim.--Reality 12:56, 8 Temmuz 2012 (UTC)
Basliklarda niye kisaltma kullanmiyoruz ki? VP:BAŞLIK sayfasinda bulamadim. Baska hangi sayfada yaziyor bu? NBA Turkce'de yaygin olarak kullaniliyor ve yaygin olarak kisaltmasi kullaniliyor. Bence de baslik NBA olmali ve ilk cumlede Ulusal Basketbol Birligi olmali (birlesimi??), pesinden de National Basketball Association (NBA) gelmeli.Deniz (mesaj) 14:56, 16 Ağustos 2016 (UTC)