Tartışma:Nükleer savaş

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Fizik (Başlangıç-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Fizik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Fizik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Uluslararası ilişkiler (Başlangıç-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Uluslararası ilişkiler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Uluslararası ilişkiler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu sayfanın kaldırılmasının uygun olmayacağını düşünüyorum. Nükleer saldırı her zaman insanlığın başındaki bir tehdit unsuru olmayı sürdürecektir.

Her daim nükleer enerji bir ülke de potansiyel saldırı hedefi olarak bulunmaktadır. ayrıca nükleer enerji hiç de sanıldığı gibi uzun süreli ve tam randımanlı çalışması mümkün değildir. Nükleer enerji, içinde bulunduğumuz yıllarda yapılmaya başlananlar enerji politikalarına ağırlık vermeyen ülkelerde gündemdedir. Türkiye'nin % 10 rüzgar enerjisine sahip olan Almanya'nın 6000 Mw enerjisi vardır. ayrıca açığa çıkacak olan atık uranyum ise söylenenler gibi para etse bile Dünya için son derece zararlıdır. Biz doğrudan etkilenmesek bile dolaylı yollardan şimdi gelecek nesiller içinde tam bir felaket durumdadır. kısacası nükleer enerji politikacıların arka plana ittikleri uzun dönemli enerji politikası eksikliğinden doğmuş bir çare arayışının tehlikeli boyutu olmaktan başka bir şey değildir.