Tartışma:Muhammed Salih

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Özbekistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Özbekistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Özbekistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Makalede "Evet, Muhammed Salih büyüktür ve asla yalnız değildir! Onun arkasında. Orta Asya'da, Özgürlük ve demokrasinin er geç galebesine inanmış elli milyonluk Türkistan halkı var." gibi taraflı ve ansiklopedik olmayan ifadeler var. Ayrıca, bir yerden copy-paste edilmiş. Telif hakları konusunda da endişem var.--Zeynep 01:23, 22 Aralık 2005 (UTC)

Taraflı ve ansiklopedik olmayan ifadeler olabilir. Ancak "telif hakkı" sorun olamaz, makalenin yayınlandığı Türk Haber sitesi adıma kayıtlıdır ve makale yazarından gerekli izin alınmıştır. Yine de ilginize teşekkür ederim. Can Macit— Bu imzasız görüş 81.213.140.64 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.