Tartışma:Maximum (Murat Boz albümü)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Müzik (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Müzik maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Müzik kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

birleştirilme[kaynağı değiştir]

maximum albüm ve şarkının birleştirilmesini anlamlı bulmuyorum çünkü biri albüm hakkında bilgi verirken, diğeri şarkının genel başarısını incelemekte. --Triancula 09:27, 21 Haziran 2008 (UTC)

birleştirilme[kaynağı değiştir]

bende karşı buluyorum. birisi şarkı birisi albüm. bu birleştirme kutusunu kaldırıyorum. MrXenoquatenmsj 23:37, 14 Temmuz 2008 (UTC)

Maximum albümü ile Maximum şarkılarının sayfası ayrı olması gerek. Hangi mantıksız birisi bunu birleştirmiş ki. Yabancı dillerde her şarkının başarısını anlatan her şarkı için ayrı sayfalar açılmakta. Lütfen mantıklı olunuz, geri düşünceli kişiler beni çileden çıkarıyor.

Ve albümdeki söz beste kime ait yazılması gerek. Bilenler bir zahmet eklesinler. Bu imzasız yazı Wikitürkçe (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 13 Haziran 2010