Tartışma:Manisaspor

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Futbol (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İlk kurulduğunda adı SAKARYASPOR'ken daha sonra Manisaspor, son olarak da Vestel Manisaspor adını almıştır. Bu bilginin doğruluğu varmıdır?--Ugur Basakmesaj 11:51, 23 Aralık 2005 (UTC)

Bi manisalı olarak ben de inanmak istemiyorum bu saçmalığa ama doğrudur. Maalesef...--Mangatic 11:36, 6 Mayıs 2006 (UTC)


Peki neden boyle bir isim konulmus? yoksa baskan sakaryali miymis?--CenkX 12:08, 9 Haziran 2006 (UTC)

taraftar grubu web sitesi www.tarzanlar.net


Evet bende öyle biliyorum ama neden öyle olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok. Sakaryaspor ile maç oynamak için Manisa'ya gidiyorlarmış. Hatta bu sene taraftarların elinde MANİSAKARYA yazılı pankartı görmüşünüzdür. Bende Sakaryalıyım.

MAnisaSpor Ve SakaryaSpor'un Kuruluş Tarihleri 1965 dir. NEdeni ise 1965 tarihine kadar ülkemizde fazla futbola ilgi yoktur. Ama o tarihten sonra spora ilgi başlamıştır ve birçok kulüp 1965 yılında kurulmuştur. ManiSakarya olarakda bilinir.


Yha bu Vestel sponsorluktan cekilmedimi? bn ole duymusdum , ama hala vestel Manisa diyorlar:S

Neden Kaynaksız Şablonu Eklendi?[kaynağı değiştir]

Maddeye kaynakız şablonu eklendi çünkü bilgi kutusunda yer alan değişebilir ifadeler olan; takma isim, renkler, kuruluş, stad, kapasite, başkan, teknik direktör ve lig gibi ifadelere kaynak eklemek gereklidir. Ayrıca bu paragrafta yer alan "Manisaspor, bazı kaynaklarda 1932 geçse de, 1931 yılında Manisa Sakaryaspor Gençlik Kulübü adıyla kurulmuştur. Daha sonra 1965 yılında Manisaspor, son olarak da, 2000 yılında Vestel'in sponsorluğunda Vestel Manisaspor adını almıştır. 29 Ağustos 2007 tarihinde Vestel sponsorluktan çekilme kararı almıştır ve takımın adı yeniden Manisaspor olmuştur." gibi ifadelerede kaynak eklenmelidir. Çünkü tarihler kolayca Vandalizme uğrayabilir. Teşekkürler... --Böcürt 07:58, 20 Haziran 2009 (UTC)