Tartışma:Kuzey Makedonya Türkleri

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Makedonya Türkleri sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kuzey Makedonya (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kuzey Makedonya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kuzey Makedonya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Başlık konusunda düzeltme yapılması uygun olur Makedonya'daki türkler yerine Makedonya Türkleri yerinde bir ifade olurBu imzasız yazı 95.10.17.81 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Başlık düzeltilmeli[kaynağı değiştir]

Makedonya'daki türkler kelimesi yabancı gözle bakmak gibi doğru ifade Makedonya türkleri olmalıdır. Bu imzasız yazı 78.167.200.187 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14:55, 25 Eylül 2010 (UTC)‎

Makedonya'da Turkler[kaynağı değiştir]

BU BILGILERI KIML;ERIN HAZIRLADIGI KESINLIKLE AMA KESINLIKLE ARASTIRILMALI.NEDENI ISE MAKEDONYA'DA TURKLERIN SADECE USKUP VE GOSTIVAR SEHIRLERINDE YASADIGI BELIRTILMISTIR.BU BUYUK BIR SUC VE YALANDIR.KALKANDELEN'DE DE TURKLER YASAMAKTA,VALANDOVA YORESINDE DE/KOPRULU YORESINDE DE... BEN KALKANDELEN'LIYIM VE TURK OGRETMENININ OGLUYUM.SOYUM BELLI,KOKUM BELLI...BU YALANLARIN DEVAM ETMEMESI ICIN ADIM,LARININ ATILMASI GEREKTIGI DUSUNCESINDEYIM. ADI GECEN DERNEKLER DE KIMIN TARAFINDAN VE NASIL YONETILDIGI KONUSUNDA DA DERINDEN ILGILENILMESINI TAVSIYE EDERIM. TESEKKURLER.


                   --77.28.132.210 10:37, 13 Mart 2016 (UTC)A.R. - Kalkandelen/Tetovo - Makedonya