Tartışma:MEB 100 temel eser listesi (ilköğretim)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

başlıksız[kaynağı değiştir]

Ortaöğretim için açılan madde ile birleştirilmelidir, çünkü liste dışındaki bilgi aynıdır. --Timurberk 11:59, 14 Eylül 2006 (UTC)

Buna katılamayacağım Timurberk, zira madde başlığı listenin kendisi --~Tarkovsky~ 16:48, 14 Eylül 2006 (UTC)

Maddenin adına eklenen yanlış yıl...[kaynağı değiştir]

Bu ve kardeşi maddenin adlarının parantez dışı bölümünün basitçe 100 temel eser olmasının verdiği rahatsızlık ve tartışmalar, sonunda MEB 100 temel eser listesi gibi iyi bir başlıkla son bulsa keşke ama bir süredir bu ve bu maddenin kardeşinin adlarına yanlış bir 2006 yılı ekleniyor:

  • Maddelerin giriş paragraflarına dikkat edilirse, ortaöğretim için hazırlanan liste 2004, ilköğretim için hazırlanan liste ise 2005 yılındaki resmi genelgelerle duyurulmuştur.

Şu anda ilköğretim ve ortaöğretim için başka listelerin olmadığını göze alarak, madde adlarındaki parantezler içinden yıl ifadelerini çıkartıyorum. Eğer bu hali ile gene beğenilmezse, adlara eklenecek yıl ifadeleri 2004 (ortaöğretim) ve 2005 (ilköğretim) olmalıdır.

--Doruk Salancıileti 09:56, 23 Kasım 2006 (UTC)