Tartışma:Münevver Karabulut cinayeti

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Biyografi (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Ölüm (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Ölüm maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Ölüm kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Türkiye kamuoyu tarafından tanınan bir isim. Neredeyse hergün haberleri çıktı basında. İnternette 155 bin sayfada bu isim geçiyor. Bu yüzden kaydadeğer olmaması için bir durum sözkonusu değil. Kaynakçayı da kayda değerlik için yeterli görüyorum--Szoszvmesaj 20:18, 18 Ağustos 2010 (UTC)

Tonla kaynak var konuyla ilgili, tabii ki de KD'dir. Şablon gereksizdir, kaldırılmalı...--Rapsar 20:20, 18 Ağustos 2010 (UTC)


Konu ile ilgili açıklama: Merhaba, Münevver Karabulut'un burada isminin geçmesini sağlayan olgu ne yazıkki bir cinayete kurban gitmesi. Her yıl ülkemizde yüzlerce insan malesef hunharca cinayete kurban gidiyor. Bir çoğu hatırlanmıyor bile, Münevver Karabulut olayı ne yazıki medyada çok güneme geldiği için ön plana çıktı. Kişisel fikrim medyada gündeme gelme konusu bence kayda değerlik nedeni olmamalı, eğer öyle olursa Semra Türk,Ata Türk, BBG karakterleri, Yarışma karakterleri vs gibi kişilerinde vikipedide olması gerekir ki bence olmamalı.Bu imzasız yazı Myviki (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın Myviki, saydığınız isimlerin bir çoğunun yurt dışındaki alternatifleri ingilizce vikipedi'de bolca var. En dandik "şey" bile başka vikipedilere eklenmiş durumda ama niyeyse Türkçe vikipedi'ye ne eklemeye çalışsak kayda değerlik ilkesine takılıyor. Bu "ego"nun kurbanı olup hiç olan bir çok madde olduğuna eminim. Şimdi gidip ABD'nin en dandik ilçesindeki en dandik ilkokulun Vikipedi sayfasını İngilizceden türkçe'ye aktarsam madde olduğu gibi kalır kimse bir şey yapmaz, ama gidip de kendi ilkokulumu buraya eklesem silineceğine adım gibi eminim. (İlkokul bir örnek, çoğaltılabilir.) Cahilipedya (mesaj) 21.37, 20 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Cem Garipoğlu hakkındaki komplo teorileri[kaynağı değiştir]

İnternette yaygın bir şekilde konuşulan Cem garipoğlu'nun intihar etmediği, bir şekilde ülkeden kaçırıldığı konusundaki iddialara komplo teorileri ya da iddialar başlığı altında başlık içerisinde yer verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Cahilipedya (mesaj) 21.43, 20 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Buna katılıyorum, komplo teorileri başlıklı bir bölüm lazım. AOYT (mesaj) 01.10, 6 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]
@Cahilipedya kesinlikle. Aydın Kaya Şahin (mesaj) 09.46, 3 Eylül 2023 (UTC)[yanıtla]