Tartışma:Mübahele Ayeti

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Din (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Din maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Din kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İslam (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Taraflı Şablonu[kaynağı değiştir]

Bu tarafli aciklamasini koyan zat-i muhterem buraya bir aciklamak yapmak zahmetine girmediginden, belirtilen uyari silindi.--ongan (mesaj) 22:39, 3 Ekim 2012 (UTC)

Maddenin taraflı oluşuyla ilgili değişiklik Emperyan tarafından eklenmiş ve özette ilgili açıklamayı yapmış, lütfen sayfa geçmişine bakınız. --anerka'ya söyleyin 19:39, 6 Ekim 2012 (UTC)
Bu nasıl bir açıklama? Gelenek değişti de bizim mi haberimiz yok? Tartışma tartışma sayfasında yapılır ve bunun üzerine maddeye yansıtılır. Birisi çıkıp "madde şia görüşüyle süslenmiş, ötekisi gelip sünni gibi" filan deyince taraflı mı yazacağız her yere. Mübahele Ayeti hakkında taraflı ibaresi kadar komik bir şey olabilir mi, ayet ortada, tarihi vaka ortada. --ongan (mesaj) 05:53, 11 Ekim 2012 (UTC)
Açıklama yapılmadığı halde taraflı şablonu tekrar tekrar koyulursa bu söz konusu davranış bir tür vandalizm olarak tanımlanabilir. Davranış böyle tanımlanırsa, söz konusu kullanıcı uyarı alabilir. Eğer uyarılara rağmen yanlış bir şekilde taraflı şablonunu bilerek ve ısrarla eklemeye devam ederse, kullanıcı ceza alabilir. --ongan (mesaj) 05:59, 11 Ekim 2012 (UTC)