Tartışma:Leyla ile Mecnun (dizi)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Değiştirme[kaynağı değiştir]

Yavuz karekteri kendi tabiri ile Performans sanatçısıdır ve durumuda buna uygundur ondemle hırsız yerine performans sanaçısı yazılması gerektinden hırsızı performans sanatçısı ile değiştiriyorum.Bu imzasız yazı Orfur (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

setteki dayak[kaynağı değiştir]

maddede setteki dayak olayı çok fazla ele alınmış. --— heddagabler 18:28, 13 Ağustos 2012 (UTC)

Buna bi el atılsa iyi olur. Bu dayak konusu gereksiz derecede ele alınmış hatta silinse de olur. İskender'e vurdumduymaz denilmiş adam gece gündüz hamur yoğuruyor nesi vurdumduymaz. Koca vikipedi'de adam akıllı tanıtımı yapılmamış bence.

Sette dayak iddiası[kaynağı değiştir]

Bütün sayfayı bu konuyu anlatmakla doldurmuşsunuz,küçük bir olayı ne uzatmışsınız küçük bir bilgilendirme yeterliydi.altuni 15:31, 18 Ağustos 2014 (UTC)

Küçük dediğiniz olay dizinin tüm olay örgüsünü değiştirdi. Sizin için ufak bir bilgilendirme yeterli olabilir fakat gerçekleşen bir olay hakkında yarım yamalak bilgi vermek, üstelik sette gerçekleşip diziyi de etkileyen bir olay hakkında eksik bilgi vermek ne doğru ne de yeterli değil. --cobija 16:27, 18 Ağustos 2014 (UTC)

En azından biraz daha kısaltabilirsiniz.Konuya daha çok odaklanılmalıydı.altuni 07:27, 20 Ağustos 2014 (UTC)

Başka başlıklardan bilgi kırpmak yerine konu başlığını zenginleştirmek daha iyi olur. --cobija 07:39, 20 Ağustos 2014 (UTC)

Teşekürler kardeş yardımcı olduğun için.Konuya katkıda bulunmaya çalışırım .altuni 07:43, 20 Ağustos 2014 (UTC)

Yalnız @Cobija. Bu başlık bence "dizinin gelişimi" tarzında bir şey olmalı. Böyle magazin başlığı gibi duruyor. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 04:43, 7 Şubat 2017 (UTC)
Prodüksiyonla alakalı bir şey değil ki dizinin gelişimi diyelim, spontane bir olay. Kaldı ki nasıl durduğunun da önemi yok olay bu, en iyi özetleyen başlık da bu. Basında, kaynaklardaki kullanılan adlandırma da bu zaten. --Cobija (mesaj) 06:05, 7 Şubat 2017 (UTC)